ZNAJTE  da ce 20.januar, biti NAJLEPSI DAN u ZIVOTU OVOG zodijaka!

ZNAJTE da ce 20.januar, biti NAJLEPSI DAN u ZIVOTU OVOG zodijaka!

19. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Osecate da je vreme  da se srede neke vase emocije. Do sada ste bili  nesigurni po rtome pitanju. Partner smatra da je krajnje vreme  da pokazete osecanja na delu. izjasnite se i partneru recite sta  ocekujete os sutra.

 

SKORPIJA:

Nikako da znate sta se desava sa vasom  emotivnom vezom. Nesto  se zbiva, a da niste svesni sta i kako , i zasto! Nesto se desava i sami cete  morati da odgonetnete. Od vas se ocekuje da uradite konkretnu stvar.

 

STRELAC:

Vi ste do sada bili  verni svome srcu i svojim osecanjima. Vreme je da se i vas partner izjasni i da tacno znate sta oseca. Ako nece ad se izjasni, znate cemu da se nadate.Razlog je da vas ne voli dovoljno.

 

JARAC:

Ovih dana cete  biti pod utiskom danasnjeg dana.Danas vam slede prelepe stvari i vreme je da se pocnete radovati. Partner ce vam izneti svoja najdublja osecanja.Vreme je da i vi pokazete sta osecatei osecanjima pokazete da  volite.

 

VODOLIJA:

Nikako  da se srede vase emocije jer niste dovoljno uporni. Vreme je da se izjasnite a zelite  da jos razmislite.Nije lepo da se vase emocije vrte u krug, morate znati sta zelite.Ako volite, priznajte, ako ne volite, oslobodite partnera.

 

RIBE:

Vase obaveze su na potezu, i sada na prvome mestu. Ranim jutrom cete krenuti za njima, ali ce popodne biti vase. Sledi vam izlazak  sa nekim ko ce vam razbistriti misli  i popraviti vase raspolozenje. Vreme je da se radujete i opustite , jer sledi vrlo lep i prijatan dan.

 

Stranice: 1 2