OVAJ 21.JANUAR ce biti TALICAN za cak TRI znaka  jer im DOLAZE BOLJI DANI!

OVAJ 21.JANUAR ce biti TALICAN za cak TRI znaka jer im DOLAZE BOLJI DANI!

20. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vreme je za neke odluke koje cete morati sami da donesete. Partneru nista necete najaviti jer ce to biti mimo vase volje. Vasa ce ljubav igrati veliku ulogu samo kada  se situacija zakuva, a vreme je da je popravite. Iznecete svoj plan!

 

BIK:

Nadate se da ce se desavati neke stvari u vasu korist . Da li ce tako biti ili nece, to cete tek ad vidite. Vasa ljubav ce vas  terati da se   izjasnite po pitanju opstanka veze. Ili ce  vasa veza opstati uz obostrani trud ili ce se  raspasti!

 

BLIZANCI:

Vasa je sreca da ste spremni da se sredite i budete spremni za provod. Ovi dani su vam talicni, ali ce ovaj da bude poseban. Vasa radost ce da bude  ogromna, a da je i ne ocekujete. Tako vam je lepo da lepse i ne moze biti, ali bice!

 

RAK:

Vasa ce sreca da bude na ispitu, ali vreme je da se radujete. Partner ce vam dati neke dokaze ljubavi. Sta se to zbiva i kako tako iznenada, bicete zbunjeni! Koliko zbunjeni, toliko iznenadjeni ali jos vise i  obradovani.

 

LAV:

Smisao za lepo raspolozenje vam je na nivou. Vi ste zadovoljni svime, ali opet se radujete sto tako traje. Bicete redak par koji zna da se oseca lako u svakom momentu. I koji nikada ne komplikuju sebi, ni partneru!

 

DEVICA:

Vreme je da se srede vase emocije i da budete sigurni sta osecate.Partner vse nece da ceka na vase odluke. Imali ste vreme ili da pokazete ljubav ili da  odustanete od partnera. Vreme neizvesnosti ce ga ubiti, i svaku mrvu emocija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2