OVAJ 21.JANUAR ce biti TALICAN za cak TRI znaka  jer im DOLAZE BOLJI DANI!

OVAJ 21.JANUAR ce biti TALICAN za cak TRI znaka jer im DOLAZE BOLJI DANI!

20. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Niste verni  u nekim osecanjima kada se radi o vaznim odlukama. Morate drugacije delovati kada je nesto odlucujuce u pitanju. Vasa je sreca  da ste bar odlucni da istrajete, bar iz inata. O sada ce vas inat da odrzi vas inat.

 

SKORPIJA:

Jako ste sigurni i pouzdani u svemu sto se od vas ocekuje. Ipak se osecate  tesno u svojoj sopstvenoj kozi.Ona vam je kako tesna kada se nadjete u blizini jedne  vage. Ona ce vas isterati iz pameti ako vam se ne priblizi.

 

STRELAC:

Do sada je bilo svega ali je sada vreme za bolje dane.Pred vama su lepi dogadjaji, koji vas vode u bolje. Niste ni svesni sta se zbiva i sta vas ceka. Bicete obradovani jednom osobom i njenim recima koje ce vam uputiti.

 

JARAC:

Ovaj dan ce ostati pred vama  kao dan za kalendar. Nece biti upisan bilo gde, nego crvenim slovom.Bice ovo dan kada cete cuti zeljene reci od posebne osobe. I  svoje srce  uciniti ispunjenim ljubavlju za jedne mile oci.

 

VODOLIJA :

Nikako da se srede vase misli koje idu od tuge do srece, i obrnuto. Vreme je da se  one saberu u jednu celinu koja ce vam dati pravu sliku.Vase emotivno stanje  ce iznedriti lepu ljubav  koja se zbiva u momentu. Bicete odusevljeni vasim izlivom srece.

 

RIBE:

Realno gledate na sve, ali danas necete moci biti objektivni. Vase misli ce ici u kontra smeru od zeljenog. Zelecete da silom prilika ulepsate  situaciju i da  pobegnete od istine.Samim time cete pobeci i od svoga licnoga priznaja svojih emocija.

 

Stranice: 1 2