MERKUR U VODOLIJI je do 4.februara:OVAN ce biti SRECAN, Lav UMORAN, Skorpiju CEKAJU  bitne ODLUKE…

MERKUR U VODOLIJI je do 4.februara:OVAN ce biti SRECAN, Lav UMORAN, Skorpiju CEKAJU bitne ODLUKE…

22. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Sledi period koji ce biti bas kako biste i pozeleli.Osecaj srece vam puni grudi jer  ste ostvareni emotivno. Vasa  sreca ce biti ocigledna i samo se prepustite osecaju.Odavno ste i bili rastrzani na sve strane.

 

BIK:

Obuzela vas je nelagoda i nista vam ne ide. Kako god da  propbate  da nesto promenite, ne uspe vam. Vasa ce sreca biti daleka i nedostizna, ali nikako da vam krene u susret. Nemate sanse da se sta popravi, pa vam savetujemo da  mirujete ovaj period.

 

BLIZANCI:

Osecate se nezadovoljno, ali ni to nece trajati veka. Ovo je period vaseg mirovanja i vreme je da se ne zalazete. Sacuvajte svoje stanje bar takvim kakvo je trenutno.Cim prodje ovaj period, slede vam bolji dani.

 

RAK:

Slede vam srecan period  a i bilo je krajnje vreme. Do sada ste imali razne situacije i dosta ste istrpeli. Pred vama je lep i srecan oeriod kada cete uzivati u svemu.Kazu da ko ceka, taj i doceka, a i vi ste eto docekali svoje lepe dane.

 

LAV:

Sledi vam izvesnost, a  to ste i trazili odavno. Dugo ste bili u neizvesnoj situaciji, i sebe ste pravdali tako sto ste cekali partnerov korak. Vreme je da znate gde ste i sa kime ste i cemu se mozete nadati u periodu koji sledi. Osecate se jako umorno.

 

DEVICA:

Vasa ce tuga da dobije svoje oblicje i da se pretvori u ravnodusnost. Period pred vama je vreme vase licne letargije u koju cete zapasti. Postacete imuni na neke dogadjaje i neke price vezane za jednu osobu. Ali  u moru mnogih prica i reci, jedna ce vas jako zainteresovati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2