MERKUR U VODOLIJI je do 4.februara:OVAN ce biti SRECAN, Lav UMORAN, Skorpiju CEKAJU  bitne ODLUKE…

MERKUR U VODOLIJI je do 4.februara:OVAN ce biti SRECAN, Lav UMORAN, Skorpiju CEKAJU bitne ODLUKE…

22. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

U narednom periodu vas ceka lepo raspolozenje. Vasa je sreca sto stedo sada bili vredni i sebi ste izvojevali lep period. Niste bili ljubomorni, niti ste cekali da se lepe stvari dese same. Vreme je da sada uzivate kao nikada.

 

SKORPIJA:

Dugo ste se dvoumili i razmisljali sta biste. Sada je period koji vam donosi vrlo vazne odluke. Ako ste do sada i bili jako neozbiljni, sada je red da se uozbiljite. Vreme je za neke vrlo bitne odluke.

 

STRELAC:

Od vas se ocekuje da budete  uporni i da se ne date zbuniti. Neko ce vas pokusati  da zbuni i da se proba nametnuti. Trenutno niste neko pozeljno drustvo, a ni vasa ljubav  ne zna da vas vodi. Vi biste tamo gde  i vase srce !

 

JARAC:

Sledi vam jedna nova i jako lepa avantura. Preed vama su dani koji ce vas  terati u provod, izlaske i druzenja. Da li ce biti vreme da  ozbiljno razmislite o sebi i svome zivotu?Dokle se provoditi, ako ste sreli osobu slicnu sebi?

 

 VODOLIJA:

Pred vama je neslucena radost, a da ne biste ni pomislili. Jedno lepo lice ce biti taj uzrok vase velike srece. Vreme je da se poprave mnoge stvari u vasem zivotu. I da i vi konocano prodisete, predahnete i pocnete da zivite. To merkur pozitivno deluje!

 

RIBE:

Imali ste burne situacije ali  konacno se sredjuje sve oko vas. Jedna osoba ce uci u vas zivot, i vreme je da  vas zivot poprimi druge  boje.Vreme je da se srede sve vase nedoumice, koje ste imali.

 

Stranice: 1 2