Izaberi jednu sliku i saznaj  sta ti TVOJA SUDBINA porucuje!

Izaberi jednu sliku i saznaj sta ti TVOJA SUDBINA porucuje!

26. siječnja 2022. 0 By Lala

Ako biras sliku broj tri – ZVEZDU:

Mozda pogresimo,ali reci cemo ti,za pocetak, da si ti osoba koja veruje u cuda.Da, veruje u cuda,u bolje sutra,osoba koja ume da se nada i osoba koja  misli da ce jednom doci bolji dani.

Tvoj zivot nije potpuno srecan,ali sa druge strane,nisi imao tu nesrecu da ti se dese neke strasne stvari.Sve u svemu, zivis jedan prosecan zivot, znas kako je patiti, ali isto tako i biti srecan, ispunjen, voljen…

Reci cemo i da su emotivne veze tvoj najveci problem, jer nam deluje da nisi bas imao srece kada je ljubav u pitanju.I da si patio zbog nje. Da te   utesimo, nema osobe na svetu koja nije nikada patila zbog ljubavi. Zato ces, kada konacno naidje prava ljubav, prava osoba, znati itekako da je prepoznas, i sto je jos vaznije, sacuvas kraj sebe!

 

 

 

 

 

Sta ti tvoja sudbina porucuje:

Imamo osecaj da si pomalo nagao,odnosno da  donosis odluke pre nego dobro razmislis,pa se zbog toga cesto pokajes.Ukoliko smo u pravu, tvoja sudbinska poruka je da malo usporis.

Da ne sudis na osnovu necijeg jednog dela.Da shvatis da svi ljudi grese.I da naucis da prastas,da bi se jednom oprostilo tebi.

Sudbina ti porucuje da budes strpljiv.Sasvim je izvesno da ces uskoro imati tu srecu da nadjes pravu ljubav,da se ostvaris u svakom smislu.Sudbina ti savetuje da ne gubis nadu.

I za kraj…

NEMOJ NIKADA DA PRESTANES DA VERUJES U CUDA.

Ti si jedna divna osoba, a najlepse je kada je odrastao covek i dalje dete u dusi!

 

Stranice: 1 2