Poslednji vikend u januaru DONOSI SLOMLJENO SRCE, RASKID i PREVARU! Tesko vama ako ste rodjeni u ovom znaku!

Poslednji vikend u januaru DONOSI SLOMLJENO SRCE, RASKID i PREVARU! Tesko vama ako ste rodjeni u ovom znaku!

27. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Prisli smo kraju meseca i vreme je za neke promene. Ni sami ne znate sta se desava, i kako da ppstupate.Priznajete da je vreme promenama,  ali se ponasate rezervisano. Stzrah vas jje od nekih korenitih promena.

 

BIK:

Vase srce vas vodi ka jednoj vagi, ali se i sami  trudite da ona to vidi.Cinite sve da se vide neke odredjene  stvari, i da se vase simpatije usmere. Vi ne krijete da gajite simpatiju,  ali vas  ona   ignorise. Zauzmite se svojski  i  nemojte kriti da vam se svidja.

 

BLIZANCI:

Vreme je da se rese neki vasi koraci koji vas vode u nepovrat.Pred vama ce   dani biti dosta losi, ali ce doneti neke definitivne odluke.Sledi vam raskid veze ali se nikako ne smete  razocarati. Verujte da je to najlepse moguce resenje.

 

RAK:

Od vas se ocekuje  da budete verni svome  srcu i da se ne  predajete lako.Sve dok imate zrno emocija, borite se da vasa veza ojaca.Ako ste se do sada lako predavali, sada se ne dajte ! Idite za srcem, a ono ce znati i dokle i kome ce da vas vodi.

 

LAV:

Niste verni partneru, jer vam se svidja neko sa strane. Sve dok je vase srce nemirno i nesigurno u osecanja, vi cete ocijukati. Cinite to svesno da biste lakse otkrili koga ce vam srce izabrati. A ono ce odluciti, da li cete se vratiti partneru.

 

DEVICA:

Vama ce se  radovati neke odredjene osobe, i vreme je da to otkrijete sami.Vas partner vas zeli pribliziti svojoj  familiji.Neki vas vec vole, ali ima i onih kojima se ne svidjate. Ovo su dani da pokazete svima da vas partner voli, bez obzira na njihova misljenja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2