Poslednji vikend u januaru DONOSI SLOMLJENO SRCE, RASKID i PREVARU! Tesko vama ako ste rodjeni u ovom znaku!

Poslednji vikend u januaru DONOSI SLOMLJENO SRCE, RASKID i PREVARU! Tesko vama ako ste rodjeni u ovom znaku!

27. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Do sada ste nekako  duzili svoju vezu i trpeli ste njene nedostatke. Partner ni to nije znao da ceni, pa vas je prevario, i tako vam slomio  srce.Dan posle slomljenog srca, nista vise nece biti isto. Bice to vreme  da se konacno pomirite sa gubitkom, i priznate da je sve bilo uzalud.

 

SKORPIJA:

Svoje srce pokazujete samo odredjenim, ali ne i svima. Zato vas poznaju samo retke osobe, dok ostali misle da nemate srca. Vas stav je takav da se drzite gordo i da ne otkrivate sve  sta osecate. Vasa ljubav ce vas moci da otvori, pa da svi vide vase prave osecaje.

 

STRELAC:

Neko vas je povredio, a vi krijete bol svoga srca. Zelite da sakrijete da ga volite i da ste ucinili sve da vas zavoli.Sada kad dizete sidra i odlazite, idete raspuklog srca. I ono ce vas boleti kako vas nije bolelo, ni zbog jedne ljubavi tako mnogo!

 

JARAC:

Vama ce se radovati  jedno nezno lice koje vas stalno zeli gledati pored sebe. Vi ste avanturista, a ono vam nudi neznu i trajnu ljubav. Vi volite provod, a ono bi da volite samo njega. Mozda su ovo dani pravo vreme da razmislite sta gubite a sta dobijate.

 

VODOLIJA:

Trenutno vam je tesko i ne znate kako da se oporavite. Mozda je i vreme da se vratite na kolosek, i da nastavite sa zivotom. Vi bezite od istine i stalno se  dodvoravate bolu, umesto da ga kanalisete od sebe.Ne cinite to sebi, zivot je pred vama.

 

RIBE:

Ako ste naumili da  se okanete nekih losih stvari, ucinite to!Vreme je da budete ozbiljni i da se pocnete ponasati   kao  zrela osoba. Duzni ste to partneru, duzni ste i sebi.Vas partner zahteva  neke  odredjene korake, i budite na visini zadatka!

Stranice: 1 2