Ovi znaci MNOGO SU GRIJESILI! Vrijeme je da se  SUOCE  sa  KARMINOM OSVETOM!

Ovi znaci MNOGO SU GRIJESILI! Vrijeme je da se SUOCE sa KARMINOM OSVETOM!

28. siječnja 2022. 0 By Maja

Karma nikada ne spava i tacno zna kome i kada da vrati za sve lose sto ucine. Karma je pravedna jer ona nece dozvoliti da losa djela ostanu nekaznjena.

Karma se sveti ovim znacima koji mozda svoje krivice nisu bili ni svjesni.

BLIZANCI

Uvijek ste vazili za zodijaka koji je bio posten i koji se je uvijek posteno borio za svoju srecu. Ali to se je u zadnje vrijeme promjenilo jer vi ste toliko optereceni materijalnim stvarima da zaboravljate na sve oko sebe. Jako vam je bitno da budete ugledni i da vam se drugi dive.

Prije niste bili takvi, ali mnogo toga se je promjenilo u vasem zivotu. Nema sumnje u to da vo zaista zelite da postignete mnogo na poslovnom poljui novac vam je postao prioritet. Ne ljubav, ne ljudi koji vas vole vec novac.

Ni sami niste svjesni koliko ste osoba sa vasim ponasanjem u zadnje vrijeme pvrijedili. Okrenuli ste ledja osobama koje ste do nedavno smatrali svojim velikim prijateljima. Njih ste mnogi iznevjerili svojim  postupcima, ali jednu osobu posebno koja vas voli kao niko drugi. Vi tacni znate o kojoj osobi se radi ali i dalje se pravite kao da je niste svojim rijecima povrijedili. Pravite se da ste zaboravili na sve lose sto ste joj rekli, ali uskoro karma stize da vas na sve posjeti. Pred vama je velika osveta karme koja vam trenutno zaista nije potrebna.

Ali karma tacno zna gdje moze da vas povrijedi najvise i to ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer karma ce se potruditi da izgubite sav svoj novac. Jedan pogresan poslovni potez i vi cete imati priliku da vidite karminu osvetu. Nece vam biti lako jer zelite novac kako bi se dokazali prd drugim ljudima, ali sve to uskoro pada u vodu. Niste obracali paznju na osjecanja osobe koja vas je voljela kako niko drugi, uskoro cete morati da platite ceh za svoje postupke.

 

Nastavakna sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2