ZADNJA TRI DANA JANUARA: Jednima donose RADOST, Drugima  RAZOCARENJA…

ZADNJA TRI DANA JANUARA: Jednima donose RADOST, Drugima RAZOCARENJA…

28. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Osecate da ste  umorni od traganja za srecom. Do sada ste pokusali svasta ali srecu niste nasli. Ne bar onu pravu, kako ste je vi zamisljali. Imali ste samo mrvice i nesto povrsno, nalik sreci!Osecate se jako razocarano.

 

BIK:

Imali ste osecaj da vas nista nece, ali tek sada uvidjate da ste gresili. Kako vam je bilo lepo i kako ste mogli biti zadovoljni, tek sada  vidite.Tek sada vas je zapala losa sreca i ukus promasenosti. Mogli ste biti srecni, niste znali.

 

BLIZANCI:

Radovali ste se samo svojoj sreci, a sada vidite da ste bili sebicni.Partner vas je voleo i cinio vam sve na volju. Vi to niste znali da cenite, sve vam je bilo malo, ili cak nedovoljno. Sada cinite sta vam je volja. Partner ce se povuci i resio je da to ucini definitivno.

 

RAK:

Vas sreca  da ste bar shvatili sta vam je ciniti.Dobro ste znali da se ispravno postavite, i da ne gajite lazne nade. Svesni ste sta mozete ocekivati, a cemu vam se ne vredi nadati. Zato cete se radovati onim sitnim i beznacajnim stvarima. ali za vas jako vaznim.

 

LAV:

Vasa vam je radost da ste nasli pravu osobu za sebe.  Vreme je da se ova tri dana okrenu u vasem znaku. Vasa je sreca da ste sada na kraju januara postali zaljubljeno bice.Vasa sreca vas prati kao  reka koja je tek zasvetlucala u vasem srcu.

 

DEVICA:

Niste  uporni  da se   ostvarite u svome  pokusaju da savladate zelju. Vasa obaveza je da ste   spremni da priznate sta osecate i da se vas partner  usmeri ka vama. Vasa dva srca se udruzeno ponasaju i udruzeno i kucaju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2