PRED OVIM  znacima je SVE LOSE: Sve sto su u svojoj vezi  zeleli zaobici, snaslo ih je, jer ih stizu DANI RASKIDA i TUGE!

PRED OVIM znacima je SVE LOSE: Sve sto su u svojoj vezi zeleli zaobici, snaslo ih je, jer ih stizu DANI RASKIDA i TUGE!

28. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Zaljubili ste se ali vas je neko opasno zagledao. Nije to onaj u kojeg ste se zaljubili, vec neko drugi. Trenutno ste u dilemi,  i niste sigurni kome se opredeliti. Vase srce  vas  zeli da se opredelite za onog ko vam je drazi.

 

BIK:

Vas ce ljubav da uzme daha tek kada se sami odlucite da joj se prepustite.Vreme je da se vase srce  samo opredeli za onoga koga voli. Vi se lomite, ali vas srce   nosi ka jednoj  osobi. I ujedno se nadate da ce vas navesti na dobar put.

 

 BLIZANCI:

Vasa  ljubav je tako lepa i uzajamna a vi se  ponosite sto je takva.Radujete se zbog obostranih  osecanja i vreme je  da se osetite srecnim. Vase emocije ce vas nositi na krilima jedne  zelje. Ta zelja je jedan lepi ovan koji vas raduje i biva smisao vaseg zivota.

 

RAK:

Vasa sreca je deo vaseg  osecaja koji vas nosi  ka jednoj vagi. Ona vas je zabelezila i u svome srcu oznacila samo za sebe.Mozda ce ovi dani da vam donesu  radost uzajamne ljubavi. Vase srce vas  nosi ka njoj i  to ce biti kraj vaseg puta.

 

LAV:

Imali ste osecaj da mozete da popravite stvari ali ne mozete. Niste to ucinili onda kada ste trebali, niti tada kada ste to mogli. Sada je kasno za vase obaveze, i za vasu  novu sansu.  Vise vam nece biti pruzena.

 

DEVICA:

Od vas se ocekuje da budete  odgovorniji i mnogo ozbiljniji.Do sada ste se radovali   jednoj osobi koja vam je  zracila zivotom i srecom.Sada je vreme da procitate osecanja izmedju redova. Cak i da vam se ne kazu, morate znati sta vam se pokusava reci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2