PRED OVIM  znacima je SVE LOSE: Sve sto su u svojoj vezi  zeleli zaobici, snaslo ih je, jer ih stizu DANI RASKIDA i TUGE!

PRED OVIM znacima je SVE LOSE: Sve sto su u svojoj vezi zeleli zaobici, snaslo ih je, jer ih stizu DANI RASKIDA i TUGE!

28. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vreme vaseg raskida samo sto nije kucnulo. Vreme je da se ukine vasa tuga i da budete nacisto.Odavno se borite sa necim sto nema buducnost. I sada morate prihvatiti da  nece biti boljitka.Sto pre resite losu vezu, pre cete naci svoj mir.

 

SKORPIJA:

Vasa osecanja se ne menjaju, a mislili ste da ce izbledeti. Vasa je sreca je da  ste pomireni sa  onim sto sledi i nista vas nece  vratiti na staro. Imate svoje srce koje vas upozorava da cete se morati okrenuti novim  ljubavima.

 

STRELAC:

Za vas ce biti tuzna istina ono sto se odskoro zbiva. Vasa  emotivna veza se raspada i sada je vreme da i sami to prihvatite. Ovo ce za vas biti  vreme predaje i prihvatanja i budite  otvoreni. Nemate sta da krijete, budite otvoreni u svemu, i prihvatite sto je!

 

JARAC:

Imate srecu da vas prihvata jedan rak, i on cini sve za vas. Zaljubljen je odavno, i zeli da vam skine zvezde sa neba.I vasa je emocija sastavni deo njegovih zelja. Vreme je da odolite svim iskusenjima i da se konacno spojite.

 

VODOLIJA:

Zaljubili ste se misleci da ste jedan svet i da je to vas srodna dusa. Kako ste se upoznavali, shvatili ste d sve lose sto biste zaobisli, vas partner sada pokazuje. Pred vama je nemInovnost situacije koju nosi lose procenjena veza. Vreme je da se sto pre raskine, manje ce vam tuge doneti.

 

RIBE:

Onaj ko vas zeli pored sebe, postace i deo vasih snova. Imate srecu da se desava da ste zaljubljeni jedno u drugo. Ovo ce biti vreme obostrane ljubavi i  vasa zelja za srecom, bice zatomljena. Konacno ce zablistati vasa ljubav.

Stranice: 1 2