OVAN spreman da SE BORI,Rak da KAZE ISTINU, Lav  ZA NOVU LJUBAV…

OVAN spreman da SE BORI,Rak da KAZE ISTINU, Lav ZA NOVU LJUBAV…

30. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Imate  osecaj da vas izdaje snaga, pa ste je skupili.Sada ste spremni da se borite i izborite za ono sto vam je u srcu.Kako ste spremni da se borite za srecu, tako ste spremni i da se borite protiv tuge.Ne date da vam tuga unisti ljubav koja vam se smesi!

 

BIK:

Vase misli su pomesane a i   vasa osecanja su ista takva, neodredjena i pomesana. Ne znate tacno sta zelite, a osecate se rasztrzano.Vreme je da se stabilizujete, jer ne znate ni sta zelite, ni kuda biste! Morate rascistiti sami sa sobom!

 

BLIZANCI:

Niste sigurni sta hocete, niti zasto se borite. Osecaj vas tera da se vrtite u krug, a ne osecate zapravo, odredjen cilj.Morate se usmeriti na jednu stranu, odredjenu i svoju. Pocinjete biti podlozni uticajima, pa idete kako vetar duva!

 

RAK:

Vasa osecanja vas teraju da ste voljni da skupite snagu. Trebali ste to i odavno ali niste  svesni   da ste tek sada postali jaki. Vreme je za istinu, i konacno cete je priznanti.Neka se mnogi zapanje nad njom.

 

LAV:

Konacno ste raskrstili sa prosloscu, i vreme je za nove korake.Pred vama je vreme i za novu ljubav. Ako ste do sada  i hteli da se zaljubite, bezali ste. Sada je vreme za novu ljubav od koje necete moci pobeci, cak i da hocete!

 

DEVICA:

Niste svesni sta se zbiva oko vas a morali biste konacno biti. Vas partner vam priprema  teren da otvori raspravu Bice to nacin da partner raspravi sa vama i da vas udalji.On trazi nacin da se  udaljite definitivno, a vi nista ne primecujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2