OVAN spreman da SE BORI,Rak da KAZE ISTINU, Lav  ZA NOVU LJUBAV…

OVAN spreman da SE BORI,Rak da KAZE ISTINU, Lav ZA NOVU LJUBAV…

30. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Imate  osecaj da ste  negde zalutali i svesno pocinili gresku. Pred vama je vreme da vas  usmeri tamo kako biste to i shvatili. Neka se vas osecaj pretvori u paznju koju cete usmeriti istini. Ako ste od nje bezali, vise necete bezati!

 

SKORPIJA:

I vama je vreme za novu ljubav, jer ste postali jako nervozni. Ne znate gde da usmerite svoje korake i kuda cete sa sobom. Vas uzi vodokrug vam nudi jednu osobu, koja cezne za vama. Odavno vam salje signale, vreme je da odgovorite  signalom priznanja.

 

STRELAC:

Vasa sreca ce biti obostrana ljubav, pa cete se silno radovati.Pred vama je ljubav koja vas odavno nosi i samo je priznajte. Ne samo u svome srcu, nego  i osobi koja vas voli. Ovi dani ce biti dani priznanja.

 

JARAC:

Vreme je da se isturite u prvi plan i da se srede vasa osecanja. Vi ste jako srecni i obradovani, ali  imate osecaj da  je ovo vasih pet minuta. Vase vreme tek dolazi, i sada cete  postati svesni svojih mogucnosti. Imate osecaj da je   kucnuo vas cas srece.

 

VODOLIJA:

Imate sate i dane koji ce promeniti neka vasa misljenja.Ako ste do sada bili ubedjeni da ce vasa sreca da  prokljuca kad -tad, sada se ispunjava. Ovo ce biti vreme vase obostrane ljubavi.  I vase srce ce vas  upozoriti na lepe promene u vasem zivotu.

 

RIBE:

Shvatite da zivot nisu samo obaveze koje vas teraju napred.Imate puno vreme da se radujete zbog promenjenih okolnosti. Na vam aje da se srede vasi licni utisci i uvrezena misljenja. Vreme je za drugu stranu zivota, ljubav i emotivnu stranu!

Stranice: 1 2