SAZNAJTE KOME ce ZADNJI DANI JANUARA ostvariti  najvecu ZIVOTNU ZELJU!

SAZNAJTE KOME ce ZADNJI DANI JANUARA ostvariti najvecu ZIVOTNU ZELJU!

30. siječnja 2022. 0 By Lala

OVAN:

Zadnji dani januara vam donose veliko otreznjenje.Vreme je da se srede neki osnovni  osecaji, a vi da  rascistite sa sobom. Imate osecaj da ste propustili nesto jako vazno. I sada je kucnuo cas da popravite stvari. Onako kako mozete  koliko mozete!

 

BIK:

Nikako da se srede vase misli koje vas vuku u bespuca.Idete stranputicom i vreme je da se okrenete pravome cilju. Od sada sve zavisi sta cete i kako cete, i to samo od vas. Sami morate uciniti da sve krene kako ce biti najbolje i najispravnije za vas.

 

BLIZANCI:

Znate se ponasati nadmocno, ali u nekim trenucima se slomite.Vasi trenuci tek slede u kojima cete se osecati pobedonosno. Mada se zrtvujete  za vezu, ipak  ce i vas da zapanji vas unutarnji nemir. Zbog jedne reci cete biti povredjeni, ali cete cutati u sebi!

 

RAK:

Nekako su vam ovi dani dosli iznenadjujuce  neocekivano bolni. Konacno ste saznali neke stvari i shvatili ste da ste  povredjeni. Srce vam je u raspadu, a pravite se da vam nije nista i da osecate jacinu. Ni partner vas ne razume dovoljno a vi ste rastrzani.

 

LAV:

Od vas se ocekuje da se uozbiljite i da pokusate da prestanete sa nekim besmislicama.Ono sto osecate  nije vredno vase patnje, niti dostojno vaseg ponasanja. Okrenite se lepsim stvarima, jer pred vama suu nove sanse. Nemojte ih zanemariti!

 

DEVICA:

Od vas se ceka na dozvolu, a imate i vreme da donesete neki sud. Ako ste povredjeni sa strane partnera, vas svet se  nece promeniti zbog njega.Moze vas samo naterati da budete  mnogo obazriviji. Vreme je za oprez, neko vam nesto sprema!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2