SAZNAJTE KOME ce ZADNJI DANI JANUARA ostvariti  najvecu ZIVOTNU ZELJU!

SAZNAJTE KOME ce ZADNJI DANI JANUARA ostvariti najvecu ZIVOTNU ZELJU!

30. siječnja 2022. 0 By Lala

VAGA:

Odavno se dvoumite sta uciniti ali niste svesni da gubite vreme. Presecite u momentu ono sto vas muci i budite svoji. Vreme je ad se vase odluke  isprate i da ih sledite, bez obzira gde vas vode.Ako pogresite,  vi ste  i doneli odluke, pa cete snositi  i posledice.

 

SKORPIJA:

Vasa je sreca da se zaljubljujete i sada vam je lepo. Od vas zavisi dalji tok veze, ali vi zelite da budete onaj kome ce biti uzvraceno. Vasa je zelja bila da sretnete srodnu dusu i vi ste je prepoznali.Danas ce vam osecanja biti uzvracena, a vi cete biti srecnik dana zbog toga.

 

STRELAC:

Za vas se kaze da ste srcelomac, a samo vi znate istinu. Ne mozete da se   zaljubite i volite, ako to nije vasa srodna dusa. Tragajuci   za njom, vi idete iz veze u vezu, pa o vama  kruze price. Ni januar vam je nije doneo!

 

JARAC:

Vasa je zelja da budete deo  romanse koju sa vama zeli  bik. Ni vi, ni on necete  da odate osecanja jedno drugome.Vreme je za priznanja koja su obostrana. I priznanjem licnih osecanja, postacete voljeni i tako ce se ostvariti vasa najveca zelja.

 

VODOLIJA:

Vreme je da se srede neki licni osecaji, koji vas nose ali vas i lome. Bas kao sto su vas lomili vetrovi tuge, tako su vas lomila i osecanja srca. Zaljubili ste se, a da jos niste prisli toj osobi. Neka ovi poslednji dani januara budu vasa prva sansa  da ih pokazete.

 

RIBE:

Nemojte bezati od ljubavi, ako ste morali bezati od tuge. Od onog ko vam je naneo tugu, morali ste.Ne plasite se onog ko vam zeli doneti srecu i ko vam prica o ljubavi.Vreme je da iskreno poverujete u tu pricu!

Stranice: 1 2