1. februara je bio MLAD MESEC, i SVAKOM znaku je ostavio TRAJNE POSLEDICE – evo kakve tvom zodijaku!

1. februara je bio MLAD MESEC, i SVAKOM znaku je ostavio TRAJNE POSLEDICE – evo kakve tvom zodijaku!

1. veljače 2022. 0 By Maja

OVAN

Mlad mjesec je bio ali kakve je posljedice ostavio na vaseg zodijaka. Vama ce donijeti poslovnu srecu koja ce vam biti od velikog znacaja. Vi cete imati priliku da ostvarite svoje planove koje ste imali jer pred vama su desavanja koja ce vam samo dobro donijeti.

 

BIK

Posljedice mladog mjeseca vama donose probleme na poslovnom polju jer pred vama ce biti desavanja koja vam se nikako nece dopasti. Vi cete biti sretni i zadovoljni na polju ljubavi ali na poslovnom polju ce doci do velikih problema.

 

BLIZANCI

Poslovna sreca ce vam poslije mladog mjeseca biti posebno naklonjena. Vi cete imati priliku da ostvarite jedan veliki poslovni san jer uticaj mladog mjeseca na vas znak je savrsen. Pred vama je sreca u narednom periodu koja ce vam znaciti mnogo.

 

RAK

Vi cete biti samo sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo dobro. Sa voljenom osobom vi provodite samo sretne trenutke jer mlad mjesec savrseno utice na vasu vezu. Iskreno ste volenji i to ce vam voljena osoba i dokazati.

 

LAV

Pred vama je poslovna sreca koja ce ukoro nastupiti. Vi cete imati veliku srecu da napokon ostvarite jedan veliki poslovni san. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer napokon ce sve da vam krene na bolje.

 

DJEVICA

Mlad mjesec je navaseg zodijaka utjecao savrseno. Pred vama je novcana sreca koja ce vam znaiti mnogo i koja vam stize u pravi cas. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Napokn vam sve polazi za rukom.

 

Nastavak na sljeedecoj stranici…

Stranice: 1 2