1. februara je bio MLAD MESEC, i SVAKOM znaku je ostavio TRAJNE POSLEDICE – evo kakve tvom zodijaku!

1. februara je bio MLAD MESEC, i SVAKOM znaku je ostavio TRAJNE POSLEDICE – evo kakve tvom zodijaku!

1. veljače 2022. 0 By Maja

VAGA

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Bicete sretni i zadovoljni jer pred vama su desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti. Vi cete biti sretni jer pred vama su desavanja koja ce vam kako na poslovnom tako i na polju ljubavi samo veliku srecu donijeti.

 

SKORPIJA

Vi cete biti samo sretni jer napokon mlad mjesec pozitivno utice na skorpije. Poci ce vam za rukom da ostvarite sve sto ste ikada zeljeli jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi cete biti samo sretni.

 

STRIJELAC

Uticaj maldog mjeseca na vas znak je promjenjljiv. Dok cete na poslovnom polju imati mnogo srece , mald mjesec ne donosi veliku srecu kada je ljubav u pitanju. Vi cete biti razocarani jednim postupkom voljene osobe kao nikad do sada.

 

JARAC

Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Vi ste pod uticajem  mladog mjeseca dobili novu enrgiju da napokon pocnete da se izborite za svoje snove i zelje. Pred vama je sreca jer vi cete biti puni elana kao nikad do sada.

 

VODOLIJA

Mlad mjesec vam donosi veliku srecu kakvoj ste se i nadali. Bili ste u neizvjenosti zvog nekh desavanja, sada cete samo sretni biti jer mlad mjesec vam donosi samo dobro i vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

 

RIBA

Sreca je na vasoj strani jer mlad mjesec je ostavio predivan trag na vaseg zodijka. Stize vam novcana sreca koja ce vam donijeti mnogo toga jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Bicete sretni kao nikad do sada.

 

 

Stranice: 1 2