LJUBAV tokom VIKENDA: Dok Rak iskreno voli,  Vagu stize karma – svakome po zasluzi!

LJUBAV tokom VIKENDA: Dok Rak iskreno voli, Vagu stize karma – svakome po zasluzi!

2. veljače 2022. 0 By Maja

Ljubavni horoskop za dane vikenda otkriva svim znacima sta ih ocekuje na polju ljubavi. Kome suze a kome najveca sreca?

OVAN

Ljubavna sreca je na vasoj strani jer sa voljenom osobom provodite jedan predivan vikend. Vi cete biti sretni i za probleme necete znati. Slobodni ovnovi ce takodje samo za veliku srecu znati jer slijedi im jedno poznanstvo koje ce ih oduseviti.

 

BIK

Pred vama su nesuglasice sa voljenom osobom koje ce vas mnogo povrijediti. Velika tuga je pred vama jer vas ocekuju desavanja koja ce vam samo suze donijeti. Jedan potez vase voljene osobe rusi sve, jer ovaj vikend vama nece biti sretan.

 

BLIZANCI

Desavanja koja su pred vama donose vam samo srecu jer sa voljenom osobom napokon uspijevate da rijesite neke probleme koji vam u proslosti nisu dali mira. Slobodni blizanci nece imati mnogo srece jer osoba do koje je vama stalo odlazi sa drugom osobom.

 

RAK

Pred vama je ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo, ali vi ste toliko dobre duse da ni sami niste primjetili koliko ste za tu srecu cinili. Vi cete provesti jedan predivan vikend sa voljenom osobom jer vi volite iskreno i cijelim srcem. Sreca je na vasoj strani.

 

LAV

Pred vama je ljubavna sreca koja ce se vrlo brzo pretvoriti u velike nesuglasice. Voljena osoba tokom vikenda izgovara nesto sto ce vas mnogo povrijediti. Razgovor koji cete imati ne vodi nicemu dobrom jer pred vama su desavanja koja ce od srece brzo pretvoriti velike probleme.

 

DJEVICA

Vas ne ocekuju neka posebna desavanja na polju ljubavi, ali vi promjene i  ne zelite. Sretni ste i niko tu srecu ne moze da narusi. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja  su pred vama jer sreca je na vasoj strani.

 

 Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2