LJUBAV tokom VIKENDA: Dok Rak iskreno voli,  Vagu stize karma – svakome po zasluzi!

LJUBAV tokom VIKENDA: Dok Rak iskreno voli, Vagu stize karma – svakome po zasluzi!

2. veljače 2022. 0 By Maja

VAGA

Vama se ovog vikenda sve vraca. Voljenoj osobi niste bili vjerni, ovog vikenda vi cete saznati da je srce vaseg partnera osvojila jedna druga osoba. Velika tuga je pred vama jer karma vam vraca kada se najmanje nadate. Nadali ste se sreci ali karma ima svoje planove.

 

SKORPIJA

Ljubavna sreca je na vasoj strani jer vama vas partner dokazuje koliko mu znacite. Ne umijete to da cijenite mada voljena osoba cini sve za vasu srecu. Trenutno se igrate sa strpljenjem voljene osobe sto bi vam se moglo lose vratiti.

 

STRIJELAC

Pred vama je velika ljubavna sreca jer vi cete sa voljenom osobom ostvariti sve sto ste planirali za ovaj vikend. Pred vama su desavanja koja vam samo veliku srecu donose jer za probleme necete znati. Veliki ste sretnik.

 

JARAC

Ocekuje vas velika tuga jer necete uspjeti da osvojite srce osobe do koje vam je mnogo stalo. Nece vam biti lako jer pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti. Imali ste velika ocekivanja ali vi cete se ovog vikenda samo sa velikom tugom morati suociti.

 

VODOLIJA

Ljubavna sreca je pred vama jer voljena osoba ce vam ostvariti jednu veliku zelju. Pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo jer velika sreca vlada u vasem zivotu ovog vikenda. Pred vama su desavanja koja vasoj vezi jos jednom potvrdjuju koliko je jaka.

 

RIBA

Ljubavna sreca je na vasoj strani jer pred vama su desavanja koja ce vam znaciti mnogo. Voljena osoba cini sve za vas osmijeh a to ce vam mnogo laskati. Imali ste problema u proslosti ali vas partner cini sve za vasu srecu .

 

Stranice: 1 2