TRECI februar ce promeniti zivot jednog znaka iz korena: Nakon toga nista vise nece biti isto!

TRECI februar ce promeniti zivot jednog znaka iz korena: Nakon toga nista vise nece biti isto!

2. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vec hvatate  pravac kojim cete ici tokom meseca. Na samom pocetku, vreme je da dobro startujete. Sve ostalo cete vec nekako uspevati da postizete.Na vas se niko ne zali, vreme je da nastavite kao i uvek!

 

BIK:

Od vas se ocekuje da pokazete razumevanje, koje niste imali. Vreme je da se neke stvari znatno poprave. Ako necete zbog drugih, da im ucinite na volju,  cinite za sebe, i zbog sebe. Danas cete sebi biti najvazniji od svega.

 

BLIZANCI:

Znate biti jako mudri i dovitljivi kada  je vas interes u pitanju.Sebe ne date ni za koga, pa se znate ceniti. Partner ocekuje vise razumevanja od vas, ali i vise paznje.Danas vam sledi otvoren razgovor koji necete moci izbeci.

 

RAK:

Zasto dozvoljavate da vas blate i da vas smatraju drugom vrstom. Vi ste uzorni u svemu i najbolji od vecine, ali trpite suvise mnogo. Dajte sebi  vise postovanja i zahtevajte ga i od vase okoline. Danas je vreme da vam ga ukaze i jedan blizanac koji se pravi da ne vidi sta vredite!

 

LAV:

Niste bas zlata vredni kako o sebi mislite, ali imate dobre strane.Losa je ta sto cinite sebi na stetu.I ne samo sebi, nego i osobi koja vas voli, a vi se tako ponasate drcno. Ponosni ste kao da ste osvojii svet, a osvojili ste samo jednu osobu.Pustite da vam pokaze!

 

DEVICA:

Od vas se smatra da ste duzni da postujete neke odredjene stvari. Zato se radujte sto ce neko da vam ukaze svoje poverenje. Niste tako  bezgresni, niti ste tako losi, ali srece nigde na vidiku.Danas vam se osmehuje jedno novo lice.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2