BICE ovo vreme  NAJVECIH PROMENA i PRAVIH LJUBAVI a nekome i BOLNIH RASKIDA!

BICE ovo vreme NAJVECIH PROMENA i PRAVIH LJUBAVI a nekome i BOLNIH RASKIDA!

2. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Ne date se da vas zavedu i da vas ponese reka emocija.U ljubavi ste slabi i ponasate  se kao dete koje zeli sve da da od sebe.Uskoro ce vas neko nagovarati da mu se pridruzite, ali ce gledati svoju korist. Budite razumni i pokazite da ste spremni  da  sami donosite odluke, bez icijeg pritiska.

 

BIK:

Vreme je da presecete to u cemu ste odavno i u sta ste zagazili. Skrenite sa puta  sto se tice vase stranputice, i budite svesni da je rez  neophodan.Okanite se  losih stvari, poroka i loseg drustva. Sada ili nikad, vreme je da se okanete losih misli i negativne energije, da se uozbiljite i okrenete licnom zivotu.

 

BLIZANCI:

Vasa emotivna sreca je na pomolu, i to ce biti velika promena.Ne samo da ce do nje doci na emotivnom, nego i na drugim poljima. Vreme je da se dese neke vazne stvari, i zato su potrebne korenite promene. Krenite od nule, i pocnite redom.

 

RAK:

Ne ocekujete da se dese neke stvari  koje su nemoguce, ali se nadate onome za sto ima sanse.  Vreme je za neke takve promene, pa cete svaku sansu da iskoristite.Makar i sanse bile minimalne, vi cete biti na potezu.I vas potez ce biti  odlucujuci.

 

LAV:

Tokom ovog meseca, vi cete morati da menjate svoje stavove. Ono sto ste cinili do sada, bilo je jako pogresno.Niste ni svesni da ste  cinili na stetu sebi samima. I sada je vreme da konacno budete  otvoreni, posteni prema jednoj osobi, i prema sebi.

 

DEVICA:

Od vas se ocekuje da pokazete da ste  uporni i da se  necete zaustaviti na putu istrajnosti. Ako ste do sada popustali, sada vise necete, a svesni ste da i ne smete. Ovaj mesec cete ici za svojim ciljevima, makar i pali s nogu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2