OVO je znak koji ce DANAS rukama DOTACI ZVEZDE i biti SRECNIK DANA zbog ljubavi koja ce ga snaci!

OVO je znak koji ce DANAS rukama DOTACI ZVEZDE i biti SRECNIK DANA zbog ljubavi koja ce ga snaci!

4. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Pred vama je lep dan  a da ga i ne ocekujete takvog. Imacete manji zaplet jedne situacije, ali cete uspeti da izgladite sve. Sve vase nade  cete poloziti na jednu osobu. I shvaticete da niste pogresili zbog toga.

 

 

BIK:

Stalno se vrpoljite i bunite  zbog necega a nista ne preduzimate. Vreme je i da se pokrenete i okrenete na odredjenu stranu. Nemate nista od bune, ni svojih nemira. Ucinite nesto da nadjete svoj mir.

 

BLIZANCI:

Vasa je sreca da ste blizu partneru i da vas voli.Ne cinite vi bas sve da njemu bude na volju. Znate vi da gledate da i vama bude dobro i to vas  drzi budnim. Pokazite jedan znak paznje partneru da se oseti voljenim.

 

RAK:

Niste vi miljenik srece, ali ste borbeni pa ste se izborili dosta. Nasli ste neki svoj mir i unutar sebe neku licnu ravnotezu. Ne date nikome da vas izbaci iz te ravnoteze, ali ce danas neko uspeti. Znate da je to neko vredan, cim ce to uspeti, pa cete se radovati.

 

LAV:

Svi vasi nemiri su nemiri vase duse, a vi ih smirujte. Gledajte da ih uravnotezite i da znate uzrok njima.Bice da su svi potekli od jedne nezne osobe koja hara vasim srcem. A danas ocekujete da potvrdite te slutnje.

 

DEVICA:

Ljubav ce vas nositi bas kao plima i vreme je da se izjasnite.Neko to zeljno ceka jer nije siguran u vasa osecanja.Bar ih do sada niste pokazali a red je da ih  pokazete. Imate sansu ad ih danas usmerite onoj koja ih je proizvela u vasem srcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2