OVO je znak koji ce DANAS rukama DOTACI ZVEZDE i biti SRECNIK DANA zbog ljubavi koja ce ga snaci!

OVO je znak koji ce DANAS rukama DOTACI ZVEZDE i biti SRECNIK DANA zbog ljubavi koja ce ga snaci!

4. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Od vas se kriju neke vazne stvari, a to nije posteno. Od partnera trazite ravnopravnost u svemu. Ne moze da vam sakriva da vise nista ne oseca prema vama. Vi to osecate ali cekate da vam sam kaze i da zaokruzite svoju vezu.

 

SKORPIJA:

Partner vas je dosta unizio, ali ste ostali jaki. Cekali ste da se poprave neke stvari i da tako ostanete svoji.Nije se desilo nista sto vodi boljem, pa danas se resava vasa emotivna slika. Bolje je da se danas sve srusi, nego da traje i opet se porusi na kraju.

 

JARAC:

Partner  ocekuje da se snadjete i pokazete sta hocete. Da se izjasnite nece vas cekati doveka. Danas se resava opstanak vase veze i molite ga za sansu. Ako je danas propustite, necete biti srecni.Pokazite da vam je stalo, da hocete i sansu da to i pokazete i dokazete.

 

VODOLIJA:

Drugi bi vas problem, na vasem mestu, resili drugacije. Probajte da ga sagledate tudjim ocima, i bice vam lakse.Mozda jos danas mozete da popravite stvari. Od vas se ocekuje da budete verni sebi, i da ostanete istrajni u ljubavi, i da i dalje cinite sve u ime nje!

 

RIBE:

Ipak vam se smesi sreca u svakom pogledu. I ovaj dan ce biti vas jer vi tako zelite! Necete nista da prepustate slucaju i da dozvolite da vas izda snaga.  Klupko ljubavi u grudima se odmotava, i hrabro vas vodi onome koga volite. Bez stida i srama, danas cete mu reci da ga volite.Dobicete priznanje sa druge strane i rukama dotaci zvezde, pa ste srecnik dana!

Stranice: 1 2