NAREDNA tri dana ce biti IDEALNA ZA LJUBAV-ovim  znacima  zvezde pruzaju sansu da POCNU NOVI ZIVOT!

NAREDNA tri dana ce biti IDEALNA ZA LJUBAV-ovim znacima zvezde pruzaju sansu da POCNU NOVI ZIVOT!

5. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Krecete se u drustvu poznatih lica, ali je to vas poslovni svet.Do sada ste odvajali privatni zivot, od poslovnog, vrlo strogo.Nijednom svoje saradnike niste gledali drugim ocima, a sada je vreme da se zagledate, neko vas znalacki posmatra.

 

BIK:

Imate sansu da  menjate mnoge stvari, pa ne budite lenji. Za jedan dan se moze uciniti mnogo. a vi za tri mozete da okrenete  i vise. Pokazite  da ste vredni  u svojim ciljevima. Sansa kod jedne osobe vam se pruza sad ili nikada, pa je iskoristite!

 

BLIZANCI:

Od vas se ocekuje da razmislite sta radite.Partner vec sumnja da gledate jednu osobu i da ocima flertujete.Verujte da vas vasa flertovanja mogu kostati ovih dana. Zaustavite se dok je vreme!  Ne dajte da vam propadne veza, zbog jedne avanture.

 

RAK:

I vama ce ovi dani biti idealni za ljubav i uzivanje. Retki su trenuci vaseg odmora i uopste vaseg opustanja. Zato se radujte prilici sto nece biti samo rad, red i disciplina. I za vasu srecu, dosao je red, pa je zgrabite i disite punim plucima.

 

LAV:

Cemu vasa izbivanja, ludovanja i provodi do besvestI? Vreme je da se okrenete sebi, svome zivotu i nekome ko vas je vredan. Vi cete morati da pokazete da zasluzujete paznju jednog bika. I tako ucinite pristupacnim i idealnim za ljubav, ove dane.

 

DEVICA:

Od vas se  partner nada da cete mu se obratiti jednim predlogom. Odavno ceka na vas potez i nikako da se nacudi cudu. Poceo se vec pitati sta se zbiva sa vama, i sta je to sto vas sprecanva? On vas voli, i misli da je to sasvim dovoljno da mu na ljubav uzvratite ljubavlju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2