Nekome LUDA SRECA, nekome  VELIKI BOL, a nekome TAJNA koja ce izaci na videlo i NAPRAVITI HAOS!

Nekome LUDA SRECA, nekome VELIKI BOL, a nekome TAJNA koja ce izaci na videlo i NAPRAVITI HAOS!

5. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vasa neozbiljnost  ce se pokazati  na ciganskim kartama za dane koji slede. Otkrice se  da ste tako lezerni i lenji za sve oko sebe.Partner ce pokusavati da vas usmeri, a vi cete  sve shvatati olako. Pazite sta cinite, karta vas upozorava!

 

BIK:

Neodgovornost prema sebi, ali i prema  drugima, bice ono sto pkazuje ciganska karta. Vreme je da pokusate da se  pokazete u bokjem svetlu, pa gledajte sta vam je ciniti. Cigani vas upozoravjau da se uozbiljite a vi resite sta cete.Ni ovako vise ne mozete, odoste u propast!

 

BLIZANCI:

Tajna  da sa nekim nesto petljate izaci ce na videlo dana.   Bice to nesto sto ce napraviti veliki haos u vasem zivotu! Trazite objasnjenje i spremajte obrazlozenje za partnera. Vasa veza ce   poceti da se opasno klima, a sve je do vas; Ili cete  je vratiti u staro stanje ili pustiti da pukne!

 

RAK:

Niste vi to zasluzili, ali  karte vam spremaju veliku bol koju necete izbeci. Vas partner ce vas izdati sa vasom prijateljicom i to ce biti najveca moguca bol. Imacete osecaj da su oboje  stopama stali na vase srce i da su ga zgazili! Karte upozoravaju da se ne ponizavate, ni slucajno im ne smete oprostiti.

 

LAV:

Pokazite da da ste spremni da zaigrate na cigansku kartu izdaje.Vec ste izneverili svoju ljubav  svojim ponasanjem. Poneli ste se nezrelo i kukavicki, i sada je sto je! Trudite se da vam je svejedno i da je ignorisete, ali necete moci, varate se!

 

DEVICA:

Naredni dan ce vam zahtevati jedan put, kako vide ciganske karte. Ne pravite se ad ce biti sluzbene prirode, to ce biti vas izgovor.Idete tamo gde ste ostavili svoje srce. Ne zelite ga vratiti u komadu, ako ne bude u paru sa srcem jednog raka.On vam ga je uzeo!

Nastavak na sledecoj strni…

Stranice: 1 2