Pred nama je 7.FEBRUAR, a ovaj datum ce biti dan iz snova , ako ste rodjeni u OVOM znaku!

Pred nama je 7.FEBRUAR, a ovaj datum ce biti dan iz snova , ako ste rodjeni u OVOM znaku!

6. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Ni vise, ni manje, verovali ili ne, bice to vas dan odmora. Taman da se malo odmorite, da predahnete. Nemojte ni pomisljati na rad i  na obaveze.Vreme je da zablistate u punom sjaju, svezi i odmorni, pred jednom osobom.

 

BIK:

Vec se blizi kraj prve polovine meseca a da niste imali ni jedan poseban dan. Zato se potrudite  da ovaj dan bude poseban za vas.Ucinite nesto sto ce ovaj dan da ucini posebnim. Mozda i moze biti takav, ako pokazete zelju.

 

BLIZANCI:

Vas nista ne koci da cinite sta hocete. Cak i da  da vam je neko prepreka, vi ste  spremni da je uklonite. Sledi   jedna neobicna situacija u kojoj cete  moci da ucinite konkretan potez. Da li cete iskoristiti sansu, zavisi od vas.

 

RAK:

Vase ime je popznato po dobroti, pa i danas pokazite razumevanje. Neko vas voli ali se silno ogresio od vas.Izdao vas je na najgori nacin, i sada se gorko kaje. Vreme je da mu oprostite ili da njegovu srecu ucinite propustenom sansom.

 

LAV:

Niste  verni sebi, a to biste bar morali biti. Vreme je za radovanje i da vasa tuga  ostane proslost.Ovaj dan je sansa za povratak u zivot i  vase je da li cete propustiti sansu.  Budite korisni sebi i ova sansa neka bude nesto novo za vas.

 

DEVICA:

Ako ste pomislili da mozete da budete uporni i svoji, mozda se i varate.Ali ad ste spremni da se drzite jedne osobe i da je volite, to vec osecate.Ne morate se zaklinajti drugima, zakleli ste se u svome srcu.I ovaj dan ce biti dan da osetite  da cete se boriti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2