Pred nama je 7.FEBRUAR, a ovaj datum ce biti dan iz snova , ako ste rodjeni u OVOM znaku!

Pred nama je 7.FEBRUAR, a ovaj datum ce biti dan iz snova , ako ste rodjeni u OVOM znaku!

6. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vase emocije ce biti prosledjene na pravu adresu. Bas ce jedan lav da oseti vase skrivene poruke i signale. Bice verno docekani, i odmah ce pozeleti da vam uzvrati.Mozda ce  ovo biti idealan dan za ljubav, a vi najsrecniji zodijak danas.

 

SKORPIJA:

Vasa ljubav ce da se  oplemeni u vasem srcu jednim  novim osecanjem. Od vas se ocekuje da budete verni jednoj osobi koja vam se svidja.Niste se nadali da ce vas posluziti sreca, niti da cete se radovati. Sada je vreme da budete  verni  i da pokazete da ste zavoleli.

 

STRELAC:

Od vas se ceka da budete  verni svome  srcu i vreme je da pokazete  da ste se zaljubili.Vase srce  voli  jednu skorpiju a ona vas  izbegava. Pokazite da ste je dostojni,  i da joj mozete pokloniti ljubav.

 

JARAC:

Ono sto vas vodi, a to je jaka ljubav, najbolji je nacin ka sreci. Zato idite istim koracima i pokazite da  znate  sta zelite. Bice da je to obostrana ljubav za kojom ceznete. I ucinicete sve  da pokazete svoju ljubav kako bi vam ljubav  bila uzvracena.

 

VODOLIJA:

Vase srce kuca u smeru koji vas vodi ka resenju dileme. Dugo ste bili u dilemi, a sada je vreme da resite sve sto se moze. Morate biti konkretni, i okrenuti  sva svoja osecanja i odati priznanja.  Partner ce vas dovesti u poziciju da priznate sta osecate.

 

RIBE:

Zeljni ste neznosti i ljubavi i sada vas  neko zeli da vam ispuni tu zelju.Od vas se samo ocekuje pristanak. Pokazite da znate da volite i da cete biti razumni i tolerantni. Danas ce vam biti ukazano i postovanje, i ljubav.

Stranice: 1 2