AKO vas zanima FINANSIJSKO STANJE tokom  narednih sedam dana, znajte da ovaj horoskop OTKRIVA SVE!

AKO vas zanima FINANSIJSKO STANJE tokom narednih sedam dana, znajte da ovaj horoskop OTKRIVA SVE!

10. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Niste ni svesni troskova koji vas cekaju. Bice to neki iznenadni  izdaci i vreme je da budete pripremljeni. Vasa ce vas finansijska situacija opravdati i osvetlati. Da ste kojim slucajem trosili, sada biste se brinuli.

 

BIK:

Vi vise kukate nego sto imate, i sto vam fali. Vreme je da se pokazete  da znate da budete organizator svoga zivota. Vi to do sada niste znali, ali bi bio red da pocnete ozbiljno razmisljati.  Ovako vise ne ide, jer cete biti u finansijskoj propasti.

 

BLIZANCI:

Sto se tice vase finansijske situacije, vi ste  neko vrlo lukav i mudar.  Od  vas zavisi stace i kako da bude vase finansijsko stanje.Uvek se nekako  snadjete, pa cete i ovih dana.Stedljivi ste, pa ce biti za toliko!

 

RAK:

Imate vreme da se dobro zamislite nad svojim finansijama. Do sada vas je nekako pratila sreca. Stedljivi ste, pa uvek imate negde malo skriveno.Svojom cete ustedom da finansijski  pomognete svome partneru.

 

LAV:

Zaradjujete prilicno a imate malo, jer mnogo i trosite.Mnogo cete se istrositi a da necete biti svesni. Naucite da se  morate  poceti presabirati i biti malo prisebniji. Od  toga zavisi vasa finansijka situacija, a sada ce biti losa.

 

DEVICA:

Imate za sebe i to vam je dovoljno. Ovih dana cete imati  neke izdatke na koje niste  racunali. Mozda vam sledi neki neodlozan  susret, koji ce vas kostati.  Pokazacete da su vase finansije  dobre. Od vas se ceka da i dalje budete tako dobrih finansija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2