AKO vas zanima FINANSIJSKO STANJE tokom  narednih sedam dana, znajte da ovaj horoskop OTKRIVA SVE!

AKO vas zanima FINANSIJSKO STANJE tokom narednih sedam dana, znajte da ovaj horoskop OTKRIVA SVE!

10. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Prijatelj vas  racuna za pomoc i vasa  finansijska  situacije ga raduje. Zna da ste verni  prijatelja i da ste uvek izlazili u susret njegovim problemima. I sada  ste finansijski  nezavisni. I opet cete biti prijatelj  koji pomaze u nevolji.

 

SKORPIJA:

Vas  niko ne mnoze nadmasiti, jer ste magnet za pare. Vi ste pod srecnom zvezdom i vreme je da se  i drugi ugledaju na vas. Vi i radite i borite se, ali ce vase finansije biti  zadovoljavajuce. Mozete sebi priustiti sta zelite.

 

STRELAC:

Od vas se ocekuje da se pozabavite  svojim finansijama. Ako se i radujete nekim poslovima, verujte da ce i zarada biti veca. Vreme je da nadjete sebi nove obaveze i da pojacate svoj izvor prihoda. Za sada cete morati tako.

 

JARAC:

Ne dozvolite da vas prijatelji koriste, nego pokazite da necete izmirivati tudje dugove. Od vas se ceka da pokazete da ste jednom prijatelj, uvek prijatelj! Vase finansije su dobre ovih dana, ali udaljite jednog lenjog prijatelja od sebe.Bice jos bolje!

 

VODOLIJA:

Jako ste tvrdoglavi  pa  se nekako i dovijate da imate. Niste navikli da se hvalite, niti  da se zalite kada nemate.Cutite mudro i vreme je i ovih dana da se sklonite od jedne osobe. Vrlo lako vas moze iskoristiti finansijski.

 

RIBE:

Vi ste jako pouzdani i vredni, pa se ocekuje da ste i neko ko ima. Mada zaradjujete dobro, vi se i ne odmarate mnogo. Cesto radite mnogo vise nego sto vam je potrebno, pa zato i imate duplo vise. Ovih dana cete sresti nekoga sa kime cete zeleti da uzivate u finansijama.

Stranice: 1 2