Morate da imate na umu da ce LJUBAV biti razlog VELIKE TUGE ovog vikenda ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka!

Morate da imate na umu da ce LJUBAV biti razlog VELIKE TUGE ovog vikenda ako ste rodjeni u ovom znaku zodijaka!

10. veljače 2022. 0 By Maja

OVAN

Ljubavna sreca je vama itekako naklonjena jer sa voljenom osobom provodite samo sretne trenutke. Sreca vas prati na svakom koraku jer pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo dobro. Ljubavna sreca prati i slobodne ovnove.

 

BIK

Vi cete imati veliku srecu kada su emocije u pitanju. Mada ce biti manjih nesuglasica, to vasu ljubavnu srecu nece moci da narusi. Volite svog partnera i cinite sve za zajednicku srecu. Pred vama je vikend u kojem  cete samo uzivati.

 

BLIZANCI

Pred vama je vikend u kojem cete morati da donesete jednu vaznu odluku po pitanju vase veze. Vi cete imati priliku da rijesite neke probleme koji vas vec duze vrijeme prate. Vrijeme je da budete iskreni prema voljenoj osobi jer nista vise nije kao prije.

 

RAK

Ljubavna sreca je na vasoj strani jer sa voljenom osobom vi ste samo sretni. Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti srecu kojoj ste se i nadali jer pred vama je vikend ispunjen srecom i harmonijom na polju emocija.

 

LAV

Napokon upoznajete svoju veliku ljubavnu srecu. Pred vama su desavanja koja u vas zivot donose ljubav kojoj ste se uvijek nadali.Bicete sretni jer upoznajete osobu koja ce u buducnosti vas zivot da promjeni iz korijena.

 

DJEVICA

Vi cete morati da budete iskreni prema osobi koju volite jer pred vama je vikend koji ce od vas zahtijevati da napokon rijesite neke probleme iz proslosti. Nece vam biti lako ali iskrenost mora da postoji jer vi ste zodijak koji se vodi samo istinom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2