Ovaj VIKEND moze da bude CAROBNA PROMJENA u  zivotu jednog zodijaka, ali drugom slijedi NAJVECA BOL u ZIVOTU!

Ovaj VIKEND moze da bude CAROBNA PROMJENA u zivotu jednog zodijaka, ali drugom slijedi NAJVECA BOL u ZIVOTU!

10. veljače 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama je vikend u kojem cete iskreno uzivati. Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Sreca  vas prati jer provodite sretne  trenutke sa dragim ljudima. Za probleme necete znati u danima koji su pred vama.

 

BIK

Dolazi do manjih nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam mnogo zasmetati. Pred vama je vikend u kojem cete biti nervozni jer vasi planovi koje ste imali nece se ostvariti. Nece vam biti lako jer vi kada nesto naumite, zelite i da ostvarite.

 

BLIZANCI

Pred vama je vikend u kojem ce voljena osoba donijeti jednu odluku koja ce vam slomiti srce. Nece vam biti lako jer pred vama je vikend u kojem ce doci do raskida sa voljenom osobom. Srce vam puca zbog desavanja koja su pred vama.

 

RAK

Sreca je na vasoj strani jer pred vama je vikend koji vam donosi samo sretne trenutke sa dragim ljudima. Vrijeme je da se opustite i da se udaljite od svih problema koji su pred vama. Bicete zadovoljni i sretni sa svim desavanjima.

 

LAV

Pred vama je ljubavna sreca kao nikad do sada. Ovaj vikend ce biti caroban jer napokon upoznajete osobu u koju cete se zaljubiti na prvi pogled. Pred vama je vikend velike ljubavne srece koja vam dolazi u pravi cas.

 

DJEVICA

Sreca vas prati jer pred vama su dani u kojima za probleme necete znati. Bicete zadovoljni jer sve sto ste naumili vi cete i ostvariti. Pred vama je vikend u kojem cete biti samo zadovolji sa desavanjima koja su pred vama .

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2