Tokom sledece sedmice je sve moguce-ZVEZDE SE IGRAJU i evo sta donosi tvom zodijaku!

Tokom sledece sedmice je sve moguce-ZVEZDE SE IGRAJU i evo sta donosi tvom zodijaku!

10. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Imate svoje uobicajene obaveze i za njima koracate ozbiljno.Nikada niste bili seprtlja jer vas bas nerviraju takvi. Mada cete ih izvrsavati dobro, i na vreme, jos nesto se ocekuje od vas.  Ceka jedan jarac da mu pokazete paznju.

 

BIK:

Vasa radost  ce da bude ocigledna i vreme je da  se radujete.Vasa radost ce pozitivno delovati na vasu okolinu. Slede neki novi dogadjaji koji ce vas  menjati iz korena. I bilo je vreme za promene.

 

BLIZANCI:

Kao da ce se zvezde zaigrati sa vama, slede vam neka iznenadna desavanja. Nesto na sta nikako necete racunati. Mozda ce vas neke novine i da   iznenade, mada ce vas i radovati. Slede vam prijatna iznenadjenja.

 

RAK:

Svo bi da komentarisu vase reci, postupke i dela. Vi ste neko ko se ne mesa nikome, pa zasto to dozvoljavate. Ovih dana je vreme da pokazete da ste svesni nekih cinjenica. I imacete puno razloga da pocnete da branite svoje stavove.

 

LAV:

Od vas se partner nada  da budete odgovorni za ono sto preduzimate. Pred vama su dani koji ce vam uneti veliki nemir u dusu. Od vas se ocekuje da pokazete da ste  zreli, ali i odlucni. Ako  ste  spremni ad se ugledate na partnera, nemate za cime da zalite.

 

DEVICA:

Vasa emotivna veza ce ovih dana da bude   prica koja  ce se pricati. Od vasih osecanja zavisi vasa radost, a i sva dalja desavanja. Sposobni ste da usmerite svoja desavanja u  svome smeru. Jedna osoba  zeli da vas  zauvek ucini srecnim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2