Tokom sledece sedmice je sve moguce-ZVEZDE SE IGRAJU i evo sta donosi tvom zodijaku!

Tokom sledece sedmice je sve moguce-ZVEZDE SE IGRAJU i evo sta donosi tvom zodijaku!

10. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Merite sve reci i sva dela svoga paretnera. Ovih dana cete se i sami pozeleti da izjasnite po pitanju osecanja. Ako zelite da zivite skupa, dovoljno ste se upoznali. Vreme je da okoncate  svoja razmisljanj i oboje ucinite srecnim.

 

SKORPIJA:

Pred vama je vreme da se radujete i da budete opusteni. Ponece vas osecaj da dolazi prolece i da je vreme kao stvoreno za srecu. Zato cete se truditi da  pokazete da ste spremni da zelite je da se zaljubite. Lepi suncani dani ce vam doneti novu ljubav.

 

STRELAC:

Od vas se ocekuje da se radujete i budete  verni  jednom liku. Tek cete krenuti u vezu, ali ce u startu reci da zeli da trajete. Dugo vas je cekao i vreme je da se  radujete skupa. Samo se prepustite, ceka vas sreca.

 

JARAC:

Od vase blage i tihe ljubavi, desila se sreca.  Kuca vam srce osecajem ljubavi za koju smatrate da je ona prava. Samo pustite da se  vasa sreca odvija i raste iz dana u dan. Vasa ce je obostrana ljubav uciniti sve vecom i vecom.

 

VODOLIJA:

Nadate se  jednom liku, ali ga ovih dana necete cesto vidjati. Bice to veliko iskusenje  za vase  srce.  Prvo cete se nadati, pa ce vase nade da potonu.  Krajem nedelje sledi susret koji cete pretvoriti u radost dana.

 

RIBE:

Ako ste sumnjali u sebe, vise necete. Nikako da dobijete samopouzdanje, ali sada ce doci sdamo od sebe. Postavicete sebi cilj i bicete  spremni da idete u njegovo ostvarenje. Kada zelja srce tera, jasno je da mora  mora biti prioritet.

Stranice: 1 2