VREME je za EMOCIJE, nove LJUBAVI, FATALNE SUSRETE: Ako ste rodjeni u ovim znacima-BLAGO VAMA!

VREME je za EMOCIJE, nove LJUBAVI, FATALNE SUSRETE: Ako ste rodjeni u ovim znacima-BLAGO VAMA!

10. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Vi ste jako zadovoljni onim sto  sledi i vreme je da se radujete. Ne zelite da to cinite unapred dok se ne dese neke stvari. Budite uvereni da ce sve doci na svoje na svoje mesto. Bice sve u redu, samo se opustite.

 

BIK:

Vreme je za  nove ljubavi kojim se ne nadate. Ipak cete se radovati lepim desavanjima i onome sto sledi.Vi ste jako  iznenadjeni i obradovani jednim susretom. Bice to susret koji ce vam obeleziti sve buduce dane.

 

BLIZANCI:

Vas  osecaj vas nosi i vodi u narucje jednoj osobi. Vreme je za ljubav i vase lepe dane koji ce vas  nositi cilju. Vasa je sreca da ste  neko ko zna da se raduje i ide za boljim danima.Vreme je za bolje dane  koji vam slede.

 

 RAK:

Imate srce koje je ogromno i radujete se zbog sebe sto je tako. Od vas se ocekuje da budete  verni svome srcu i da gajite ljubav  prema jednoj osobi. Vasa  ce osecanja da budu ravna sreci. Vreme je da vasa osecanja nadju put do necijeg srca.

 

LAV:

Radujete se jednom dogadjaju, ali ce vam se oduziti cekanje. Nikada vam cilj nece biti  dalji, a zeljeniji. Vase vreme se ocekuje jer tek sledi u narednim danima. Vasa sreca vas ocekuje   vrlo skoro i obistinice se!

 

 DEVICA:

Sledi jedan neobican susret a za vas ce  biti fatalan. Od vas se ocekuje da budete verni i  da ostanete verni sebi. Vasa sreca je da se  odmah prepoznate  i da osetite ljubav koja sledi. Verujte da je ovo vreme  za emocije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2