VREME je za EMOCIJE, nove LJUBAVI, FATALNE SUSRETE: Ako ste rodjeni u ovim znacima-BLAGO VAMA!

VREME je za EMOCIJE, nove LJUBAVI, FATALNE SUSRETE: Ako ste rodjeni u ovim znacima-BLAGO VAMA!

10. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Blago vama jer se radujete, a imate i razlog za radovanje.  Ovih dana cete imati osecaj da se  sreca blizi.  Vasa ljubav ce da blista, pa cete se i sami radovati sreci. Jedna ljubav, obostrana i lepa, ispunice sve vase zelje.

 

 SKORPIJA:

Nikako se niste hteli  okrenuti jednom liku koji vas je odusevio.  Razumete da je sada  vreme da se sami izborite za svoje zelje. Pokazite da ste spremni da se izjasnite i da mozete da se  pokazete kao  osoba koja  zna sta zeli.  Vreme je za priznanja.

 

STRELAC:

Vi ste radosni zbog jedne  osobe koja  je pokazala da ima  razumevanje.  Vasa pozitivna strana je nesto  sto vas tera napred. Od vas sve zavisi  i zato pokazite ako zelite samo paznju prijatelja. Ili zelite  da se prema vama postavi kao buduca ljubav?

 

JARAC:

Od vas se ceka da idete putem svojih obaveza i da ih izvrsavate. Na vama je da se  radujete zbog onoga sto sledi. Idete u  smeru koji vas vodi prelepoj vezi, ali cete se i silno vezati.Bice to obostrano vezivanje, jer i vas partner zeli da se vezete.

 

VODOLIJA:

Idete sa jednim rakom, a zeli vas jedan strelac.  Vreme je da razmislite o te dve osobe i da se usmerite na jednu.Dobro razmislite koja vam se vise svidja pa se izjasnite.Ne dozvolite da se potuku zbog vas, bice borba za prevlast.

 

RIBE:

Vasa je ljubav na pomolu, ali sa jednom osobom iz proslosti.Bice to ljubav ispocetka sa vasom bivsom dragom. Ne biste ni naslutili sta sledi i sta se zbiva, niti kako cete se  lepo osecati.Ono sto sledi, bice ljubav iz pepela, koja ce oziveti od varnice iz pogleda.

Stranice: 1 2