Izaberi BUKET RUZA  i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE!  Jedan je ZNAK  da ce doci do BOLNOG RASKIDA sa VOLJENOM OSOBOM!

Izaberi BUKET RUZA i saznaj SVOJU LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA GODINE! Jedan je ZNAK da ce doci do BOLNOG RASKIDA sa VOLJENOM OSOBOM!

15. veljače 2022. 0 By Maja

BUKET BROJ 1

Ti si osoba koja zivi za ljubav i to je uvijek tako bilo. Ljubav je tvoja zivotna vodilja koje se ti nikada neces odreci jer mada te nije pratila najveca sreca, ti vjerujes da ce ona ipak pokucati na tvoja vrata. Razocarenja jesu iza tebe ali ti si neko ko ne zaboravlja, ali i neko ko vjeruje da prava ljubav ipak postoji. Svoje srce si poklanjao pogresnim ljubavima ali te ljubavi tebi nisu samo dobro donijele.

Tvoje emocije su uvijek bile iskrene i ti se sa tudjima osjecanjima nikad nisi igrao. Ljubavnu srecu zelis, ali isto tako zelis i iskrenost i postenje u svojoj vezi. Buket kojeg si izabrao otkriva da ces ti do kraja godine da upoznas svoju veliku ljubav, svoju srodnu dusu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred tobom je susret koji ce promjeniti sve iz korijena jer tebe ce sa tom osobom samo ljubavna sreca da prati. Predivna desavanja te ocekuju jer sa tom osobom ti za tugu i razocarenja neces znati. Bices sretan a to je ono najvaznije, jer ljubav koju ces upoznati do kraja godine u tvom zivotu ce i ostati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2