LEPTIR kojeg    izaberes “ZOVE TVOJU DUSU” – evo sta  ima da ti KAZE!

LEPTIR kojeg izaberes “ZOVE TVOJU DUSU” – evo sta ima da ti KAZE!

15. veljače 2022. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO LEPTIRA BROJ JEDAN…

Ti si jedna dobrica. Ti si osoba cija je dusa iskrena, tanana i nezna. Ti si neko ko ume da uziva  da   zivotu zato sto je zivot samo jedan, ali ti si osoba kojoj nikada ne treba   mnogo za srecu.

No, ti si osoba koja vrlo retko prica o svojim   emocijama i retko ko zna kakav si covek. To je ono sto krijes od svih jer vazis za osobu koja je jednostavno u tom pogledu vrlo “teska.”

To nije zato sto si osoba koja nema   zelju da pokaze svoju neznost, vec zato sto znas da je  mnogo onih kojima ta tvoja    neznost dodje kao prilika da te povrede i razocaraju.

Zato, ti nastojis da nekoga dobro upoznas pre nego toj osobi pokazes koliko si iskren.

Zato se nekada desava da  neki novi ljudi u tvom   zivotu odluce da se udalje od tebe bas zato sto delujes sebicno i kao osoba koja voli samo sebe. To je daleko od istine.

Zato dobro razmisli o tome da nekada za nijansu promenis svoj stav.

Naravno da ne trebas svoje srce da das na tacni ali nemoj uvek delovati tako drsko i oholo.

Nista neces dobiti sa tim,a mozes mnogo  toga lepog   izgubiti.

 

AKO SI IZABRAO LEPTIRA BROJ DVA…

Ono sto ovaj leptir  ima da ti poruci   jeste da moras vise da mislis na sebe i na svoje  zelje. Ti si osoba  koja  zeli svima da pomogne ali je nazalost jako malo onih koji imaju  potrebu da ucine tebi.

To je ono sto moras da promenis u svom zivotu.  Jednostavno, lepo je da ucinis drugima, ali prestani da se ponasas kao da si duzan da budes tu za sve, svima uvek dostupan, svima na usluzi jer je nazalost jako malo onih koji znaju da ti  vrate istom merom.   To je bas ono sto  zasluzujes.

Nauci da stanes.

Nauci da precrtas neke ljude.

Nauci da prosto     nekad kazes NE a da nikome ne objasnjavas zasto. Jer je zivot samo jedan ni ako budes samo gledao da ucinis drugima   ti neces imati vremena za sebe.

Shvati vec jednom… Zivot je da se  uziva i zivi na pravi nacin. I lepo je biti covek za primer i pohvalu ali nekad   precrtaj druge i ucini dobro sebi. Imas prava na to.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2