DOSLI smo do kraja sedmice, evo kome ce ova NEDELJA biti SJAJAN DAN-stizu mu PRELEPE VESTI!!

DOSLI smo do kraja sedmice, evo kome ce ova NEDELJA biti SJAJAN DAN-stizu mu PRELEPE VESTI!!

19. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Sve sto uradili sto je do vas i ispunili ste obaveze koje vas cekaju.Vreme je da malo i predahnete, zasto da ne? Neko zeljno ceka da se malo opustite, i trazi priliku da vam se nadje u blizini.Zeli to samo kada budete dobro raspolozeni, a ovaj dan cete biti.

 

BIK:

Samo sto se zamerili sa partnerom, stigla je i njegova ljutnja. Ne samo zbog ovog sada, nego za mnoge stvari koje su se desile ranije. Nikko da se stabilizujete po pitanju  prigovora. Jedno drugom uvek prigovarate, i sto nije tema trenutka, pa cete i danas!

 

BLIZANCI:

Smanjite svoje prohteve koji vas muce, pa zelite sve da sebi ispunite.Odgovorite na ono sto vasem partneru godi, gledajuci da i njemu ugodite, a ne samo sebi. Vreme je da se partner zapita sta  ste spremni za dalje.

 

RAK:

Mada smo dosli do kraja sedmice, jos uvek vam se nije nista lepo desilo.Vreme je za lepe vesti kojima se i ne nadate.Stizu vam prelepe vesti kojima se niste nadali. Zbog onog sto cete cuti, bice ovo sjajan dan za vas, a vi najsrecnji zodijak.

 

LAV:

Mozda je vreme da zablistate, a vi se osecate beznadezno.Morate se malo trgnuti i pokazati da   zelite da se radujete. Ono sto niste ostvarili, ostavite u proslosti. Vreme je da se okrenete ovom danu i da budete  puni samopouzdanja.

 

DEVICA:

Imate  sansu da se radujete i da ovaj dan bude sjajan. Slede vam neki novi dani, ali od ovoga danas sve ce da ovisi. Vasa je ljubav  pokretac i ako se dogodi danas, bice sve u redu. Bolje ce biti i po vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2