DOSLI smo do kraja sedmice, evo kome ce ova NEDELJA biti SJAJAN DAN-stizu mu PRELEPE VESTI!!

DOSLI smo do kraja sedmice, evo kome ce ova NEDELJA biti SJAJAN DAN-stizu mu PRELEPE VESTI!!

19. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vasa je radost ovog dana ocekivana i neogranicena. Vreme je za neke radosne dane i da ovaj danasnji bude poseban.Od vas zavisi kako ce se odvijati stvari, ali cete se truditi da bude sve kako je najbolje.

 

SKORPIJA:

Vi ste uporni da se ovaj dan ogranici vasim dobrim ponasanjem i raspolozenjem. Vreme je da bude obelezen po necem posebnom i da ovo bude vasa lepa nedelja. Ona koja ce biti upisana u vas kalendar crvenom olovkom.

 

STRELAC:

Vama se sprema jedan duel, vrlo direktno i otvoreno.Nece vam biti lako da se snadjete, jer od vas se ocekuje  da budete  upoznati sa svime. Dodirnuce vas tema koju ste do sada izbegavali, i sada cete  morati da budete pomireni sa  cinjenicama.

 

JARAC:

Dugo ste izbegavali da igrate otvorenih karata ali niste bas  sretni zbog toga. Vreme je da se  otvore sva vasa interesovanja i planovi. Ako zelite da se  realizuju, morate se dobro dati i ne stedeti truda.

 

VODOLIJA.

Vasa tvrdoglava narav je  dosla do izrazaja, ali ste mozda u mogucnosti da to popravite. Od vas zavisi da li ce ova nedelja biti lepa, ili dan koji ce srusiti vase nade.  Potrudite se da ne bude ono drugo. Mozda bas ovaj dan bude   dan za pamcenje.

 

RIBA:

Vasa je volja da se  odredi smer vase emotivne veze, i taj korak je danas. Vreme je da se  zaigra otvorenih karata.Ono sto zelite vi recite, ali i sta vam se ne svidja kod partnera. Neka i on pokaze sta se njemu ne svidja kod vas, pa da istolerisete sve nedostatke.

Stranice: 1 2