Ovog UTORKA ce jedan zodijak DOBITI VELIKU KOLICINU NOVCA i biti JAKO SRECAN!

Ovog UTORKA ce jedan zodijak DOBITI VELIKU KOLICINU NOVCA i biti JAKO SRECAN!

21. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Od vas se ceka kao i uvek, da pokazete spremnost.Vreme je da izadjete iz senke i da se pocnete boriti. Vasi interesi moraju biti na prvom a ne na zadnjem mestu. Iskoristite priliku koja vam se nudi.

 

BIK:

Vec je vreme da se malo zamislite i vidite sta ste uradili. Ne da stojite u mestu odavno, nego propadate vrlo svesno. Vreme je da se trgnete i da krenete za svojim interesima. Od vas se ceka da pokazete svoj stav i da krenete napred.

 

BLIZANCI:

Vasa emocija ce da vas povede ka jednom raku. Osecaj vaseg srca je tako jak kao da ce eksplodirati. Budite i dalje tako  uporni  i verni da partneru pokazete osecanja.Mozete ocekivati  da i vama bude uzvraceno, ovog dana.

 

RAK:

Konacno ce jedan blizanac da  vam otvori svoje srce. Dugo ste cekali na to i necete moci iscekati da cujete sta oseca za vas. Ono sto je krio, to ste i mislili, da krije ali vam je milije to sto ce vam danas reci. Zbog obostranih osecanja, danas ste srecnik dana, jer pored ljubavi, sledi i novcani dobitak.

 

LAV:

Ne znate da se usmerite i da nadjete neki odredjen pravac. Vase su zelje zamrsene u klupko, a zalite se da vas prati losa sreca. Odredite svoje ciljeve, prioritete i zelje po vaznosti i jacini.  Krenite od jedne, pa idite jednu po jednu.

 

DEVICA:

Vasi su ciljevi veliki ali ste  neko ko lako odustaje. To se kosi sa vasim zeljama i vreme je da budete uporni. Nema ostvarenja zelja ako niste istrajni u njima. Ako nesto zelite, budite i jaki da to ostvarite, opravdajte sebe!

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2