Ovog UTORKA ce jedan zodijak DOBITI VELIKU KOLICINU NOVCA i biti JAKO SRECAN!

Ovog UTORKA ce jedan zodijak DOBITI VELIKU KOLICINU NOVCA i biti JAKO SRECAN!

21. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste  jako promenljivog raspolozenja, a uzrok je jedan lav.  Cas ste veseli i uznemireni, a cas ste nervozni i neodredjeni. Vreme je da resite stvari koje vas vode u propast. Saberite emocije na jednu, a svoje mogucnosti na drugu stranu.

 

SKORPIJA:

Ono sto vas tesi, jeste vreme kojem se nadate da ce biti bolje. Bas kao i nekim lepsim okolnostima, kako biste resili stvari. Dugo ste gledali u   proslost, a sada je vreme da se trgnete. Vreme da prihvatite sadasnjost i da gledate u buducnost.

 

STRELAC:

Osecate kao da je vasa sreca na potezu, i da zavisi od vas.Zato cete bas danas da budete neko ko ce  uciniti nesto konkretno. Vreme je za odredjene korake, pa cete ih i uciniti. Od vas se ceka da ucinite ono sto vec dugo izbegavate. Danas je sansa za to!

 

JARAC:

Osecate se srecno jer vam se vraca vas novac. Pozajmica koju ste davno dali, vec ste i zaboravili, ali i prepustili slucaju. Zaista, prestali ste racunati da ce vam biti  ikada vracena, pa ste se pomirili sa gubitkom. Osecaj srece ce na vase lice, od ovog dana.

 

VODOLIJA:

Nikako da se pomirite sa onim sto sledi a necete moci da se suzdrzite od reakcije. Ako ce vam biti lakse, gledajte na sve kao da ste to i znali. Ustvari, znali ste, ali niste gledali istini u oci.Vreme je da se suocite danas.

 

RIBE:

Od vas zavisi da li cete shvatiti i prihvatiti neke stvari. Dugo ste bezali od suocavanja sa problemima, a danas ce vam se obiti o glavu. Kod vas nije samo finansijska kriza, kod vas je emotivni haos! Gledajte samo da postupate razumno.

Stranice: 1 2