Saznajte kome ova sedmica  donosi susret sa srodnom dusom, a ko ce doziveti bolan raskid.

Saznajte kome ova sedmica donosi susret sa srodnom dusom, a ko ce doziveti bolan raskid.

21. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Zelite malo predaha, a nikako da se opustite i da ucinite sebi na volju. Uvek sebi zadajete nove korake i zelite da sledite  njihova upustva. Vreme je za vase ciljeve i za vasu srecu.Dajte sebi malo slobode i pokazite da  znate biti i drugaciji, nego sto vas poznaju.

 

BIK:

To da ste protracili neke korake i sanse, ostace zauvek nenadoknadivo. Ali to sto ste  i dalje za sebe  neko ko pravi stetu, to je neoprostivo. Dok svi cine za sebe, vi cinite protiv sebe. Vreme je za neke korake  i neke ozbiljne poteze.

 

BLIZANCI:

Od vas se ceka da budete verni kao i do sada. Partner racuna da moze da se osloni na vas.Zato pokazite da cete biti kao i uvek, spremni da cinite sve za svoje  voljeno bice. Ako ste nekada malo i lukavi, cinite sebi u korist, ali obostranu.

 

RAK:

Niste neko ko veruje u srodnost dusa, ali cete se radovati jednom susretu. Oseticete  da cete  biti odusevljeni jednim susretom koji  vas  upozorava na srodnost dusa.Srce ce vas voditi ka tom bicu. I vas ce ljubav da nagradi ovih dana.

 

LAV:

Od vasih koraka zavise  i vasa sreca i buduca veza. Vasa emotivna veza  je  jako lepa i vreme je da se odredi njen smer. Do sada ste nekako    mogli da se kolebate i da budete   nesigurni.Ovih dana cete osetiti da znate sta zelite.

DEVICA:

Vec ste radosni  i gajite osecaj srece, a vreme je da se osnazite.Vasa snaga je u tome da se osecate i srecno i zadovoljno.Vase voljeno bice vam je dalo snagu , i vas je osecaj da mozete poleteti. Ovih dana zaista cete imati razlog da  budete srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2