Saznajte kome ova sedmica  donosi susret sa srodnom dusom, a ko ce doziveti bolan raskid.

Saznajte kome ova sedmica donosi susret sa srodnom dusom, a ko ce doziveti bolan raskid.

21. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Sledi vam bolan raskid veze,  koji ce vas  strasno zaboleti.Vasa veza jeste bila losa ali niste ocekivali da ce doci do razloga. Vreme je da shvatite i da prihvatite, a necete moci tako lako. Vi biste opet pokusali ponovo, ali partner  nece hteti da vam da drugu sansu.

 

SKORPIJA:

Da ste malo drugaciji, sve bi vam i bilo dosta drugacije.Ovako se ne radujete  previse zbog onih sitnih stvari a trebali biste. Srecu cine male stvari, a vi ste zahtevni mnogo. Mada radite mnogo, mnogo volite  da pokazete svoju moc, a to nije dobro.

 

STRELAC:

Zelite da ostanete onaj isti sarlatan, sarmer i zavodnik.Mada iza sebe imate mnogo bivsih, gledali ste da ih ne povredite. Sada ce vam se vratiti nesto slicno, bas kao kazna za greh. Zelite da vam se vrati bivsa ljubav, ali je koci ponos, i verujte da nece!

 

JARAC:

Vreme je za vasih pet minuta, i da izadjete iz senke. Vreme je za nove korake, i da se pokazete u najboljem svetlu.Sada vam se pruza sansa da pokazete sve svoje sposobnosti. I da ziagrate na otvorenu kartu, ponizite one koji su vas ponizavali do sada!

 

VODOLIJA:

Neznost koju imate na momente, brzo se izgubi nad vasom tvrdoglavoscu.Mada ste jako dobri, ipak ste i suvise ponositi, a to ce vas omesti ovih dana. Vas ponos ce da bude kocnica za jedan  partnerov korak. Nemojte da budete tako nepopustljivi.

 

RIBE:

Mada znate da volite nezno, ipak partner ne sme da koristi vasu dobrotu.Suvise ste nezni, partner zna da je zloupotrebi.Od vase srece zavisi da li cete se  da mu oprastate , kako i koliko puta? Vreme je da shvati da  ne sme to da cini, ako vas voli!

Stranice: 1 2