Jedan zodijak  dobija sansu da pocne ispocetka jer ce 25.FEBRUAR biti najlepsi dan u njegovom zivotu!

Jedan zodijak dobija sansu da pocne ispocetka jer ce 25.FEBRUAR biti najlepsi dan u njegovom zivotu!

24. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Kao i obicno, posezete za svojim obavezama i idete napred. Ne  obazirete se na okolinu mnogo, pa cak ni na partnera.Od vas zavisi  sta cete preduzeti za danas, ali verovatno necete planirati nista novo. Zelite da otaljavate obaveze i da da idete  onako kako sami odredite.

 

BIK:

Od vaseg raspolozenja zavise  neke stvari  koje mozete ocekivati. Dakle, morate malo nabaciti osmeha na lice, ali i samopouzdanja. Pokazite malo vise spremnosti da budete  voljni za jedan korak. Tom koraku, koji nikako da napravite, neko se mnogo nada.

 

BLIZANCI:

Stalno ste u razmisljnju sta se desava, i kako stoje stvari, i danas cete. Jako se trudite da resite jednu situaciju,  da nikoga nista ne pitate. Resili ste sami doci do zakljucka i ovog dana cete ga imati.  Vazno je samo da znate odrediti na cemu ste i gde se vi nalazite, u svemu tome.

 

LAV:

Vase su misli posvecene jednoj vagi, i tako ce biti i dalje.Vi ste uljuskani u ljubav koj vam se smesi i nikako da popustite. I danas ce vasa ljubav da bude jos veca, jer cete dobiti zauzvrat neke emocije. Osecate da su obostrano lepe i da ce vas nositi na krilima srece, pa ocekujte da ovog  dana,  budete srecnik dana!

 

DEVICA:

Konacno ste zapali u pravu emotivnu krizu i nikako da se iscupate iz nje.Od vas se ceka da ratmisljate zrelo i odgovorno nastupite.Samo takav stav ce vas moci da dovede do nekih resenja. I makar malo bolje emotivno stanje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2