Jedan zodijak  dobija sansu da pocne ispocetka jer ce 25.FEBRUAR biti najlepsi dan u njegovom zivotu!

Jedan zodijak dobija sansu da pocne ispocetka jer ce 25.FEBRUAR biti najlepsi dan u njegovom zivotu!

24. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste jako emotivni i svoje emocije ne znate da sakrijete. Zaljubljeni ste u jednog lava i volite ga neizmerno. Posto emocije ne krijete, svi znaju i koga volite i koliko ga volite.Verujte da vam se svi dive i da vas posmatraju kao idealan par, ali svakako za malom dozom zavisti.

 

SKORPIJA:

Niste spremni da priznate sta osecate i trudite se  da i partner ne primeti. Tek ste u vezi odskoro, i ne biste da pozurujete sa emocijama.Sa druge strane, ako pokazete ravnodusnost, plasite se da  ga ne udaljite od sebe.Pazite sta cinite,  jer svakako moze da prevagne i na jednu i na drugu stranu.

 

 STRELAC:

Konacno ovog dana imate ponovni susret sa bisom.Kod nje vam je ostalo srce i vreme je zaboravite sta je bilo. Ovaj dan ce biti dan vaseg novog pocetka  i vreme da da iskoristite pruzenu sansu.  Sada je  vreme da ovaj dan nacinite najlepsi.

 

JARAC:

Od vas zavisi sta cete dalje i kao cete postupati. Vas partner mnogo gresi i vreme je da se  i njegove greske znatno ili prorede, ili poprave. Od vase  ljubavi zavisi sta cete  dalje, i da li cete ovu vezu da nastavite. Da biste znali, saberite osecanja i on ce vam dati pravi odgovor.

 

VODOLIJA:

Radujete se kraju dana jer ste resili da izadjete sa nekim. Jednostavno, zudite za susretom i pogledom jednih svetlih ociju. One vas prate gde god da krenete, a vreme je da vam pokazu svoju toplinu. Neko ce pokusavati da vas spreci da izadjete, verujte da smera nesto!

 

RIBE:

To sto se ne date lako bolu, ne znaci da ste za tugu nedodirljivi.Bas ovog dana ce vas nesto jako rastuziti, a da niste ni pomislili na to.  Neko ce vas direktno povrediti, i cak vrlo smelo!  Verujte da sve radi njegova ljubomora, jer ne moze da podnese vasu srecu i unisti vasu snagu!

 

 

 

Stranice: 1 2