KOME ce se TOCAK SRECE danas da zavrti na srecu, iznenada i neocekivano?

KOME ce se TOCAK SRECE danas da zavrti na srecu, iznenada i neocekivano?

25. veljače 2022. 0 By Lala

OVAN:

Danas ste se namerili na jednu osobu da je osvojite i da  da ucinite sve sto mozete. Vasa je sreca  da ste  uporni, a vasa se upornost uvek isplatila. Nadate se da ce vam se i danas isplatiti.Verujte da cete biti odbijeni.

 

BIK:

Osecate se da  ste jaki i snazni i da svojom snagom mozete ostvariti sve. Od vas se ocekuje sve da pokusate  da budete dosta razumni. Ako ne ide, budite ubedjeni da morate odustati. Vazno je da sebi postavite granicu do koje cete ici.

 

BLIZANCI:

Planirate da uradite nesto, sto niste ucinili odavno. Da li cete ispuniti necija ocekivanja, zavisi od vas. Vas cilj je jasan i konkretan i vreme je da se  dobro potrudite u svome naumu.Ovog puta vam je vazno samo da krajnji rezultat bude ocekivan, a metode su vam nebitne.

 

RAK:

Vasa  sreca ce danas da zavrti vas tocak srece, iznenada i neocekivano. Desice se neke stvari koje necete  moci da poverujete a tako lepe.Ponece vas i ljubav i osecaj da ste docekali svojih pet minuta.Zbog onog sto sledi, vi ste najsrecniji zodijak ovoga dana.

 

LAV:

Od vase srece zavisi sta cete dalje ciniti, i kako cete postupati. Vasa je ljubav ogromna, ali zelite da osetite i sa partnerove strane. Nema govora da ste sebicni i da merite ko vise daje u ovoj vezi. Ne dajte da vam partner prigovara za nesto, da bi sebe odbranio.

 

DEVICA:

Idete za svojim obavezama i vreme je da ih ispunjavate. Vasa ljubav ce  da podrazumeva da budete svestrani i da ne zapostavite nikoga. Moracete vrlo svesno da odvojite obaveze od emotivnog zivota. I tako cete na obe strane da doprinosite podjednako.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2