KOME ce se TOCAK SRECE danas da zavrti na srecu, iznenada i neocekivano?

KOME ce se TOCAK SRECE danas da zavrti na srecu, iznenada i neocekivano?

25. veljače 2022. 0 By Lala

VAGA:

Znate da svaki vas dan pocinje  sa nekim malim nedoumicama. I mada je tako, ne dozvolite da ovaj dan bude takav. Pokazite da imate zelju da se postavite drugacije i vrlo optimisticno. Vasa  je volja da danas bude onako kako treba, veselo i samo veselo.

 

SKORPIJA:

Stalno se opirete svojim osecanjima i nikako da im dozvolite da poteku. Zelite partneru da uzvratite bol za bol. Zato gusite svoje emocije, i cinite to iz osvete, za ono sto vam je ucinio.Mozda bi se nesto moglo i popraviti, ali ste tvrdoglavi. I dans cete sebi na stetu.

STRELAC:

Vase velike obaveze prednjace ispred svih vasih planova na drugoj strani. Odvojili ste ljubav od obaveza i zelja vam je da se to nikako ne mesa.Ipak  cete  danas da osetite izvesne emocije prema jednom saradniku.Bice to nesto  sto necete moci da kontrolisete, kao neocekivana ljubav.

 

JARAC:

Slede vam brojni poslovi kojih je previse za jedan dan. Vi cete biti na ivici snage, znajuci sta se sve od vas ocekuje da ispunite. Ali kad vam se oci sretnu sa parom jednim crnih ociju, vas umor ce nestati. One ce uneti nemir u vase srce, a oseticete, uprkos njihovoj boji, njihovu neizmernu toplinu.

 

VODOLIJA:

Neznost koju posedujete, vreme je da poklonite nekome sa kime cekate na susret. Verovali ili ne, taj susret ce se desiti bas ovog dana. Vreme je da poverujete da sledi emotivan susret, pun skrivenih emocija.Ako  ste ih krili do sada, od danas vise nemojte.

 

RIBE:

Sreca je da ste razumni, jer ovaj dan nece biti tako lep za vas. Od vase veze i emotivne ljubavi, nece biti nista. Radujete se zbog  neceg, ali ce vasa radost brzo da splasne i da je zameni ocaj. Nece biti po vasem kako ste se nadali, ali svakako ce biti gore nego ste i ocekivali.

Stranice: 1 2