Tokom ovog meseca, jedan zodijak ce moci da kaze da su mu  se OSTVARILI svi SNOVI kada je o NOVCU REC…

Tokom ovog meseca, jedan zodijak ce moci da kaze da su mu se OSTVARILI svi SNOVI kada je o NOVCU REC…

3. ožujka 2022. 0 By Lala

OVAN:

Od vas se ocekuje da budete nezavisni kao i uvek. Do sada ste bili uporni u svome radu i sami sebe ste terali. Necete imati vecih izdataka u ovom mesecu. A inace i da ih imate, vreme je da se ne briniete.Dosta ste stabilni sto se tice finansija.

 

BIK:

Od vas se ocekuje da budete mnogo ozbiljniji i mnogo vredniji.Do sada ste stajali lose finansijski, a mogli ste mnogo bolji. I ovog meseca cete biti dosta slabi, jer ste u velikoj finansijskoj krizi.I ne samo u krizi, imacete i dugove.

 

BLIZANCI:

Vas osecaj za meru je uvek da negde imate svoju zlatnu rezervu.Ako je nemate, osecate se jako ugrozeno. Imacete nekih izdataka koji nisu nista posebno, ali su uobicajeni za ovo doba godine. Vreme je da isplivate, ali cete biti na nuli, ali onoj pozitivnoj.

 

RAK:

Vasa volja je cvrsta a vase ruke vredne.Zato se nikada ne plasite niti rada, jer se i ne stedite.  U finansijski lose pozicije se nikada ne dovodite, pa skoro uvek stojite dobro. I sada ste na svojim nogama cvrsti i nepobedivi, i finansijski nezavisni.

 

LAV:

Mada ste  mnogo radili , mnogo ste i zaradili, ali vam to ne znaci mnogo. Vi ste veliki potrosac, pa koliko god zaradite, jos i vise potrosite.Po prirodi veseljak, volite biti dzek, pa se drzite drustvai provoda. Ovaj mesec ce vam biti finansijski kolaps.

 

DEVICA:

Vasa ljubav ce vas  dovesti na rub finansijske propasti. I ovog meseca cete ispunjavati prohteve svoga partnera koji su jako skupi. Da  ce vas kostati dugova,  i velikih pozajmica za koje nemate uslove, videcete tek.Ovaj mesec ce vas dobro opametiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2