Tokom ovog meseca, jedan zodijak ce moci da kaze da su mu  se OSTVARILI svi SNOVI kada je o NOVCU REC…

Tokom ovog meseca, jedan zodijak ce moci da kaze da su mu se OSTVARILI svi SNOVI kada je o NOVCU REC…

3. ožujka 2022. 0 By Lala

VAGA:

Vi ste neko ko stoji osrednje sa svojim poslovnim stvarima i zaradama. Vreme je da se  vase obaveze prorede, ali ce se smanjiti i vasa zarada. Tokom meseca cete zbirati ustedu za jednu posenbu priliku, i videcete da stojite vse nego dobro. Moci cete reci da se ostvarila vasa zelja sto se tice novca.

 

SKORPIJA:

Odavno ste nezavisni finansijski i cak ste i mnogo mocni. Osim sto imate novac, ne libite se da se i pohvalite. Ovog meseca cete sebe castiti necim sto ste odavno hteli. Sposobni i vredni, ispunjavate sebi sve zelje, ali jos niste srecni.

 

STRELAC:

Vas mir je  narusen, cim ste u nedostatku novca.Tokom meseca cete se morati  da  usmerite na manje troska, a vise rada. Moracete priznati, duplovise rada. I nece vam biti lako, ali sami te sebi krivi. Kad imate vi ne razmisljate.

 

JARAC:

Od onih te koji rade i zarade, ali znaju i sebe da pocaste.Ne cinite to uvek, ali cinite vrlo promisljeno. Nikada  se ne opustate, kada su pare u pitanju, niti se upustate u krizne situcije. Vi ste  neko ko ce finansijski stojati stabilno, i ovog meseca i u buduce!

 

VODOLIJA:

Vasa je volja da se stalno  upozoravate na svoju finansijsku situaciju. Svoja stanja uvek kontrolisete, i nikad se ne upoustatze u krizu. Vas finansija je dosta zadovoljavajuca. A licno ste zadovoljni sto sami kontrolisete sebe.

 

RIBE:

Ovaj mesec cete biti zadovoljni, mada vi to uvek mozete i bolje. Sami sebe terate napred i nikako  se ne dovodite u lose pozicije kada je rec o novcu. Dugova se plasite,  ali sebi ih nikada niste dozvoljavali, cak i da vam je trebalo. I sada cete stajati bezbrizno.

Stranice: 1 2